Μεγάλη νίκη, μεγάλο πριμ

Άφωνη έχει αφήσει την Ευρώπη o Άρης με τη νίκη του 3-2 στην Μαδρίτη. Καλά-καλά ούτε οι Ισπανοί έχουν πιστέψει αυτό που έγινε στο "Βιθέντε Καλντερόν"

Χαρακτηριστικά είναι τα αποσπάσματα του ισπανικού Τύπου. AS: Επιμένει να δυσκολεύει τη ζωή της η Ατλέτικο. Αποφασίζει να προχωρήσει στο σχοινί η Ατλέτικο. Η Ατλέτικο θα πρέπει να κερδίσει στην Γερμανία πλέον για να μην αποκλειστεί και ακόμη χειρότερα θα περιμένει στραβοπάτημα του Άρη με την Ρόζενμποργκ. Η νίκη στην αρχή φάνηκε εφικτή λόγω της διαφοράς δυναμικού των δυο ομάδων, όμως η Ατλέτικο θύμισε. κωμωδία.Επιμένει να δυσκολεύει τη ζωή της η Ατλέτικο. Αποφασίζει να προχωρήσει στο σχοινί η Ατλέτικο. Η Ατλέτικο θα πρέπει να κερδίσει στην Γερμανία πλέον για να μην αποκλειστεί και ακόμη χειρότερα θα περιμένει στραβοπάτημα του Άρη με την Ρόζενμποργκ. Η νίκη στην αρχή φάνηκε εφικτή λόγω της διαφοράς δυναμικού των δυο ομάδων, όμως η Ατλέτικο θύμισε. κωμωδία.

MARCA: Ο Άρης αφήνει την Ατλέτικο στα σχοινιά. Με το ενάμιση πόδι έξω η Ατλέτικο. Ο Λαζαρίδης έγινε ο ήρωας της νύχτας σε ένα αμυντικό χάος της Ατλέτικο που απέτυχε να ανταποκριθεί ως κυπελλούχος Ευρώπης.

Diario Sport: Ο Άρης γράφει ιστορία σε βάρος της άθλιας Ατλέτικο Μαδρίτης. Ποτέ πριν δεν είχε κερδίσει ελληνική ομάδα στην Ισπανία. Το κατάφερε ο Άρηςμε την ανεκτίμητη βοήθεια της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η νίκη γιορτάστηκε ανάλογα στα αποδυτήρια του Άρη. Ο πρόεδρος, Θανάσης Αθανασιάδης υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές πριμ που όμοιο του δεν θα έχουν ξαναδεί, με την προϋπόθεση ότι θα “τελειώσουν” την δουλειά και θα προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League. O Σέρχιο Κόκε ήταν άλλος άνθρωπος μετά τον αγώνα. Θαρρείς και είχε αναγεννηθεί με τα δυο γκολ που πέτυχε. Ο ίδιος δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοσή. “Σημασία έχει η νίκη της ομάδας μας και ο κόσμος που μας ακολούθησε και ήταν φανταστικός. Αυτός είναι ο Άρης. Δυστυχώς στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουμε βρει τα πατήματά μας. Όμως όταν αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες, έχεις μεγαλύτερο κίνητρο. Αν θέλουμε όμως να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές, θα πρέπει να δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο και στην Ελλάδα και να βρεθούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας” είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.