Θέλει μόνο τη νίκη ο Χιμένεθ

Τους τρεις βαθμούς της νίκης για να κάνει η ΑΕΚ το καθοριστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, θέλει ο Μανόλο Χιμένεθ στο ματς με την Χάιντουκ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης τόνισε πως στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα προκαλεί το ενδιαφέρον και των ευρωπαίων φιλάθλων.

Ο Μανόλο Χιμένεθ τόνισε χαρακτηριστικά, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: «Η ισοπαλία είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο μας διευκολύνει ενόψει και του τελευταίου αγώνα με την Ζενίτ , όμως εμείς θέλουμε την νίκη σε αυτό το παιχνίδι και θα επιδιώξουμε να την πάρουμε γιατί θεωρούμε σημαντικό να πάμε καλά τόσο στην Ελλάδα , όσο και στην Ευρώπη. Θέλω η ΑΕΚ να δημιουργήσει μια ομάδα που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη . Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μεγάλες προσπάθειες και αυτό  που περιμένω από τους παίκτες μου».

Στην συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και πόσο σημαντικοί είμαστε ως ομάδα και αυτό θέλουμε να επιβεβαιώσουμε σ’ αυτό το παιχνίδι. Περιμένουμε ένα καλό αγώνα έχοντας έναν ποιοτικό αντίπαλο που έχει μεγάλη ιστορία και έχει παίξει σημαντικά ματς παντού στην Ευρώπη με πολύ καλά αποτελέσματα στο παρόν και στο παρελθόν. Εμείς απλά πρέπει να συνεχίσουμε την καλή παρουσία που ξεκίνησε με τη νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα, διότι μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα έχουμε επιπλέον κίνητρα».

Επίσης, ο Χιμένεθ τόνισε για τα προβλήματα τραυματισμών της ομάδας του: «Έχουμε πολλά προβλήματα μέσα στην ομάδα, αφού η απουσία των Τζιμπούρ και Καφέ είναι σίγουρα ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μου. Δε θέλω όμως δικαιολογίες. Θέλω ένα θετικό αποτέλεσμα, γιατί η Χάϊντουκ θα έχει πιο εύκολο έργο μπροστά στους οπαδούς της. Θα νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος δήλωσε ενόψει της κρίσιμης αναμέτρηση της Τετάρτης: «Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας θα έχει υψηλό κίνητρο μπροστά στους οπαδούς του. Αν όμως η ΑΕΚ παίξει όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό θα έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε στο Σπλιτ».

Ο Γκόραν Βουσεβιτς υπογράμμισε πως η Χάιντουκ θα πρέπει να προσέξει την ΑΕΚ, η οποία θα έχει διαφορετική εικόνα από το ματς του πρώτου γύρου: «Η Χάϊντουκ στο παρελθόν έχει παίξει αρκετούς σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες στη βροχή. Γνωρίζω ότι ο αγωνιστικός χώρος θα είναι εξαιρετικά άσχημος και ότι δεν θα είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας. Θα γίνει αγώνας με  μακρινές μπαλιές, ωστόσο το ίδιο πρόβλημα που θα έχουμε εμείς , θα έχουν και οι αντίπαλοι μας, Παρ ‘όλα αυτά εύχομαι να έχουμε καλή τύχη».

Και συμπλήρωσε: «Οι Έλληνες είναι απρόβλεπτοι . Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ως ομάδα είναι ασθενέστερη από τη Ζενίτ και λίγο πιο αδύναμη από την Αντερλεχτ. Σε σύγκριση με το πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Αθήνα, έχουν αλλάξει προπονητή, παίζουν διαφορετικοί παίκτες και έχουν αλλάξει τακτική στο παιχνίδι τους. Θέλουμε τη νίκη, η ΑΕΚ δεν είναι το φαβορί και οι πιθανότητες είναι 50-50. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων λόγω καιρού , αλλά και των τελευταίων καταστάσεων, πιστεύω όμως ότι την τελευταία στιγμή ο κόσμος θα βρίσκεται δίπλα μα».

Τέλος, ο Σένιαντ Ίμπρισιτς δήλωσε: «Είμαι βέβαιος ότι θα φτάσουμε στην νίκη. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη των φιλάθλων μας. Χρειαζόμαστε αυτό το επιπλέον κίνητρο .Η ΑΕΚ είναι μια ποιοτική ομάδα, αλλά έχουμε κι εμείς την αξία μας και το έχουμε αποδείξει, ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια. Είναι απ’ τους αγώνες που για να τους κερδίσεις πρέπει να …ματώσεις γόνατα».

…Μανώλης Βογιατζάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.