“Πυρετός” για Μπριζ

Με αποκλειστικό στόχο τους τρεις βαθμούς, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης την Μπριζ. Χειρουργήθηκε ο Μουσλίμοβιτς.

Με αποκλειστικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς, που θα του δώσουν την ευκαιρία να παραμείνει στην πρώτη θέση του ομίλου του, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης την Κλαμπ Μπριζ (22:05). Ο “δικέφαλος” του βορρά συνέχισε και την Τρίτη την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τους Βέλγους και την Τετάρτη ο Μάκης Χάβος αναμένεται να ανοικοινώσει την αποστολή στους ποδοσφαιριστές.

Στο μεταξύ, στο Μόναχο από την γιατρό που είχε κάνει και την πρώτη επέμβαση χειρουργήθηκε την Τρίτη ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και θα αρχίσει την αποθεραπεία του, προσπαθώντας να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους περί τις αρχές Ιανουαρίου.

Μαζί του ήταν και ο γιατρός του ΠΑΟΚ κ. Ράλλης, ο οποίος ενημερώθηκε για τη μέθοδο της εγχείρησης, προκειμένου να παρακολουθεί τον Μουσλίμοβιτς κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.