Με ψυχολογία στο Σπλιτ

Μετά το τέλος της προπόνσης ο Μανουέλ Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή, που θα ταξιδέψει την Τρίτη το πρωί (11:00) στο Σπλιτ.

Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Οι “κιτρινόμαυροι” μέσα σε πολύ καλό κλίμα μετά το θρίαμβο επί των “ερυθρολεύκων” συνέχισαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Χάιντουκ, στο οποίο οι “κιτρινόμαυροι” χρειάζονται τους τρεις βαθμούς της νίκης για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Παντελής Καφές και ο Σταμάτης Καλαμιώτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ραφίκ Τζιμπούρ και ο Χρήστος Πατσατζόγλου συνέχισαν το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας στο ιατρικό κέντρο.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνσης ο Μανουέλ Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή, που θα ταξιδέψει την Τρίτη το πρωί (11:00) στο Σπλιτ για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ με την Χάιντουκ. Σ’ αυτή μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Σάχα, Αραμπατζής, Νασούτι, Μανωλάς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Νταντόμο, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Ντιόπ, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου και Φροξυλιάς.

O Nϊκος Γεωργέας επιστρέφει σε “κιτρινόμαυρη” αποστολή μετά από απουσία μακράς διάρκειας από τους αγωνιστικούς χώρους.

Μανώλης Βογιατζάκης

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.