Γυμνοί στο χιόνι

Οι παίκτες και ο προπονητής της Ζενίθ πανηγύρισαν γυμνοί σε θερμοκρασία -10 βαθμούς την κατάκτηση του τίτλου.

Παρότι το θερμόμετρο  στην Αγ. Πετρούπολη έδειχνε -10 βαθμούς, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και οι παίκτες του δεν δίστασαν να πετάξουν τα ρούχα τους  μετά τον αγώνα με την Κρίλια και να πανηγυρίσουν γυμνοί την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Ρωσία.

Η Ζενίτ τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φερνάντο Μέιρα στο 58΄, ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν αρκετός για την αντίπαλό της, προκειμένου να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του ρωσικού ποδοσφαίρου. Ετσι, την ήδη υποβιβασμένη Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ ακολούθησε η Αλάνια Βλαντικαφκάζ που υστερεί στην ισοβαθμία με την Αμκαρ Περμ. 

Η Ζενίτ έπαιξε με τους Μαλαφέεφ, Φερνάντο Μέιρα, Κρίζανατς, Λομπάερτς, Λούκοβιτς, Σέμακ (41΄Φαϊζούλιν), Ντάνι, Ζιριανόφ, Ιόνοφ (83΄ Ανιούκοφ), Χούζτι, Μπουχάροφ (81΄ Κανούνικοφ).

Στους ομίλους του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα δώσουν το «παρών» η Ζενίτ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στα προκριματικά της διοργάνωσης η τρίτη της βαθμολογίας και γνώριμη του Παναθηναϊκού, Ρούμπιν Καζάν. Το «εισιτήριο» για το Europa League πήραν η Σπαρτάκ και η Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ για την ίδια διοργάνωση εκκρεμεί ακόμη μία θέση που θα κριθεί από την εξέλιξη του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 30ής αγωνιστικής στη Ρωσία: Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης-Κρίλια Σοβιετόφ 0-0, Αμκαρ Περμ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-0, Ντιναμό Μόσχας-Σπαρτάκ Μόσχας 1-1, Λοκομοτίβ Μόσχας-Ρούμπιν Καζάν 0-0, Σατούρν-Αλάνια Βλαντικαφκάζ 1-1, Σπαρτάκ Ναλτσίκ-Ανζι Μαχατσκάλα 1-3, Τέρεκ Γκρόζνι-Σιμπίρ Νοβοσιμπίρσκ 1-1, Τομ Τομσκ-Ροστόφ 3-1.

 

Κυριάκος Νταμαδάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.