Με οδηγό τον Τόρες (video)

Η Τσέλσι νίκησε 3-1 τη Ρούμπιν Καζάν στο "Στάμφορντ Μπριτζ" με δύο γκολ του Φερνάντο Τόρες και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους "4" του Europa League.

Η Τσέλσι νίκησε 3-1 τη Ρούμπιν Καζάν στο “Στάμφορντ Μπριτζ” με δύο γκολ του Φερνάντο Τόρες και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους “4” του Europa League. Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και οδήγησε τους “μπλε” στη νίκη, ανοίγοντας και κλείνοντας το σκορ στο Λονδίνο.

Ο Τόρες σκόραρε στο 16′ με προβολή μετά από βαθιά μπαλιά του Λουίζ και στο 70′ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μάτα. Ο Μόουζες στο 32′ είχε διπλασιάσει τα τέρματα των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης με σουτ από την περιοχή, ενώ για τους Ρώσους μείωσε ο Νάτσο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 41′.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Τέρι, Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μπέρτραντ, Λάμπαρντ, Μπεναγιούν (82′ Μαρίν), Ραμίρες, Μόουζες (65′ Αζάρ), Τόρες, Μάτα (76′ Όσκαρ)

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ: Ριζίκοφ, Νάβας, Κουζμίν (82′ Κασάεφ), Καλέσιν, Ανσάλντι, Σαρόνοφ, Ορμπάιθ, Ερεμένκο, Καραντενίζ, Νάτσο, Ντιαντιούν (46′ Ροντόν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.