Μίλανιτς: «Πιο επιθετικός ο Παναθηναϊκός»

Βελτιωμένος είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ντάρκο Μίλανιτς.

Βελτιωμένος είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Ντάρκο Μίλανιτς. Ο τεχνικός της Μάριμπορ τόνισε πως η έλευση του Χουάν Ραμόν Ρότσα στην τεχνική ηγεσία των «πράσινων» βελτίωσε την εικόνα της ομάδας, ενώ τόνισε η ομάδα του ήρθε στην Αθήνα για να πάρει τη νίκη.

Αρχικά, ο Μίλανιτς τόνισε: «Έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο στην Ευρώπη φέτος και είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην πρόκριση. Το πρώτο μας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Σλοβενία ήταν φανταστικό. Είχαμε νικήσει κατά κράτος τους αντιπάλους μας και ο κόσμος μας ήταν εξαιρετικός. Τώρα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή και παίζει στην έδρα του, μπροστά στο κοινό του. Παρ’ όλα αυτά, εξακολουθώ να πιστεύω στη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ξέρουμε τις δυνατότητές μας. Έχουμε την ποιότητα και την επιθυμία να κερδίσουμε στην Αθήνα. Είμαι αισιόδοξος»».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Η μεγαλύτερη διαφορά που εντόπισα ήταν ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε πιο επιθετικά. Είχαν στο γήπεδο τόσο τον Κουίνσι όσο και τον Σισοκό, κάτι που δεν γίνεται συχνά, ενώ στο βασικό σχήμα ήταν κι άλλοι επιθετικοί παίκτες όπως ο Μαυρίας και ο Τοτσέ. Τόσο επιθετικό σχήμα δεν είχε κατεβάσει ποτέ ξανά φέτος ο Παναθηναϊκός. Περιμένω να παραταχθεί με ανάλογο σχήμα και με μας. Από την αρχή θα είναι επιθετικοί και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Να διατηρήσουμε την κατοχή, αλλά να μην κλειστούμε και περιμένουμε τον Παναθηναϊκό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.