Με το μυαλό στην… Ρόμα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ- ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ Όσο και αν επιμένει ο Βλάντκο Πέτκοβιτς, πως προέχει η ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα βγάλει από το μυαλό του, το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στη Ρόμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ- ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΑΝΝΗΣ

Όσο και αν επιμένει ο Βλάντκο Πέτκοβιτς, πως προέχει η ευρωπαϊκή αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό, δύσκολα θα βγάλει από το μυαλό του, το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής κόντρα στη Ρόμα.

Η Αιώνια Πόλη ήδη κινείται στους ρυθμούς αυτού του σπουδαίου αγώνα, ο ιταλικός τύπος αφιερώνει σελίδες για την κόντρα των δύο “μονομάχων” της Ρώμης, ενώ ακόμα και στην συνέντευξη τύπου που έγινε για το ματς με τον Παναθηναϊκό, οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν το ντέρμπι της Ρώμης. Χαρακτηριστικό είναι πως η Λάτσιο έχει ήδη προπωλήσει περισσότερα από 30.000 εισιτήρια για τον Κυριακάτικο αγώνα, ενώ για το ευρωπαϊκό παιχνίδι με τους Πράσινους, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 15-20.000 οπαδούς του συλλόγου της Ρώμης.

Μετά το …στραπάτσο της περασμένης αγωνιστικής και την βαριά ήττα από την Κατάνια ( 4-0), οι Λατσιάλι θέλουν νίκη…πρόκρισης και ψυχολογίας απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον τεχνικό της ιταλικής ομάδας, Βλάντκο Πέτκοβιτς να προφυλάσσει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τα …δυνατά χαρτιά του. Κλόζε και Ερνάνες αναμένεται να μείνουν στον πάγκο, ενώ η Λάτσιο αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στο Τριφύλλι με τους: Μαρκέτι, Σκαλόνι, Τσάνα, Σιανί, Ράντου, Γκονζάλες, Λεντέσμα, Ονάζι, Μάουρι (Ζάρατε), Φλοκαρι και Κόζακ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.