Κλόζε: «Καταπληκτικός ο Πέτκοβιτς»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Βλάντιμιρ Πέκτοβιτς ο Μίροσλαβ Κλόζε.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Βλάντιμιρ Πέκτοβιτς ο Μίροσλαβ Κλόζε. Ο Γερμανός επιθετικός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την έως τώρα θητεία του στη Λάτσιο και υπογράμμισε πως είχε προβλήματα στην προσαρμογή του στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο Κλόζε τόνισε: «Παίζω σε μια σπουδαία ομάδα και δουλεύω με έναν καταπληκτικό προπονητή. Ο Πέτκοβιτς φροντίζει να έχει σε ετοιμότητα όλη την ομάδα και εργάζεται σκληρά για την εξέλιξη τόσο των νέων όσο και των παλιότερων παικτών. Μαζί του νιώθω να ξαναγεννήθηκα».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Αλήθεια είναι αυτό, αλλά σημαντικό ρόλο έπαιξε πως δεν γνώριζα τη γλώσσα. Κάνω μαθήματα ιταλικών από τις πρώτες μέρες μου στη Ρώμη και ήδη νιώθω πιο καλά και άνετα που μπορώ να συνεννοηθώ. Διευκολύνει τόσο το παιχνίδι μου, όσο και την καθημερινότητά μου το να μιλάω καλά ιταλικά. Και μου δίνει και το δικαίωμα να γνωρίσω τη Ρώμη, που είναι μια απίστευτη πόλη».

Τέλος, ο έμπειρος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με τη Γερμανία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Θεωρώ πως είμαστε φαβορί. Έχουμε καταπληκτική ομάδα, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Μακάρι να μπορέσω να πάρω μέρος, αφού αυτή θα είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση που θα έχω τη δυνατότητα να παίξω και να σηκώσω το τρόπαιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.