Πήρε τον βαθμό η ΑΕΛ (video)

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσεις τις υποχρεώσεις της στο Europa League η Α.Ε. Λεμεσού, που αντιμετωπίζει την Γκλάντμπαχ στο ΓΣΠ. Παρακολουθείστε την εξέλιξη της αναμέτρησης μέσω του novasports.gr.

Η ΑΕΛ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Γκλάντμπαχ στην αυλαία του 3ου ομίλου του Europa League στο “ΓΣΠ”. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου είναι προφανώς ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα και το γεγονός ότι πήρε τον βαθμό, καθώς οι Γερμανοί είχαν δύο δοκάρια, με το δεύτερο σε εκτέλεση πέναλτι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Μπορούσια μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των πρωταθλητών Κύπρου, χάνοντας μια καλή ευκαιρία στο 1′ με τον Ρινγκ, τη στιγμή που το σουτ του Χάνκε στο 5′ σταμάτησε στο δοκάρι του Ντεγκρά. Για να ισορροπήσει το παιχνίδι η ΑΕΛ χρειάστηκε να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος. Βοού και Εντμάρ είχαν δυο καλές ευκαιρίες για γκολ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τερ Στέγκεν.

Το 0-0 φαινόταν ότι θα “σφράγιζε” τις προσπάθειες των δύο ομάδων και έτσι έγινε. Η ΑΕΛ, βέβαια, είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς στο 98′ ο Βεντ εκτέλεσε πέναλτι που παραχώρησε ο Σέρτζιο, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι του Ντεγκρά.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης…

ΑΕΛ: Ντεγκρά, Αϊρόσα, Τζούνιορ, Πάρπας, Μαϊκόν (76′ Μπεμπέ), Νικολάου, Ντεντέ, Μιγκέλ, Ζιλμπέρτο, Εντμάρ (71′ Σέρτζιο), Βοού (58′ Σα)

Γκλάντμπαχ: Τερ Στέγκεν, Γιάντσε, Μπράουβερς, Ντομίνγκες, Βεντ, Τσιγκέρτσι, Νόρντβαϊτ, Χέρμαν, Χργκότα (46′ Τσάκα), Ρινγκ (79′ Ρουπ), Χάνκε (82′ Ντε Καμάργκο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.