Μπορεί να λάμψει στην Πορτογαλία

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μαρίτιμο και πλέον η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League θα κριθεί στην Πορτογαλία.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μαρίτιμο και πλέον η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League θα κριθεί στην Πορτογαλία.

Για τρίτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του, ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 1-1, αυτή τη φορά στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μαρίτιμο και πλέον όλα είναι ανοικτά αναφορικά με την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. 

Ο Αστέρας φάνηκε να είναι πολύ καλά διαβασμένος και να αντιμετωπίζει από το ξεκίνημα της αναμέτρησης την Μαρίτιμο με την απαιτούμενη σοβαρότητα και σεβασμό. Μάλιστα η ομάδα της Αρκαδίας θα μπορούσε ακόμα και να ανοίξει το σκορ από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Ράγιος έκανε την σέντρα, αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας.

Σε γενικές γραμμές, στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και με τον Ράγιος σε μεγάλα κέφια προσπάθησε να απειλήσει. Από την άλλη πλευρά οι Πορτογάλοι, έδειξαν να αιφνιδιάζονται και να προσπαθούν μόνο με αντεπιθέσεις, τις οποίες όμως, εύκολα ή δύσκολα, η άμυνα του Αστέρα κατάφερε να αποκρούσει.

Το πλάνο του Τσιώλη φάνηκε να πηγαίνει απόλυτα θετικά. Μάλιστα με την έναρξη της επανάληψης, ο Αστέρας έφτασε στο γκολ με τον Ράγιος και έδειξε ότι μπορεί να φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Οι Πορτογάλοι τα είχαν χαμένα και τίποτα δεν έδειχνε ότι θα απειληθεί ο Μπαντής.

Τελικά χρειάστηκε ένα λάθος παίκτη του Αστέρα, για να βρουν τον τρόπο για να φτάσουν στο γκολ οι Πορτογάλοι. Ο Ουσέρο έκανε το λάθος στο κέντρο του γηπέδου και η μπάλα αφού έφτασε στον Φιδέλις, πήρε το δρόμο για τα δίχτυα του Αστέρα. Παρά την ψυχρολουσία, ο Αστέρας συνέχισε να είναι καλύτερος και να προσπαθεί για το δεύτερο γκολ.

Η ομάδα της Αρκαδίας πάντως, έμεινε αήττητη σε τρίτο ευρωπαϊκό παιχνίδι, αλλά το βασικότερο είναι πως έδειξε να μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση και μέσα στην Πορτογαλία καθώς η Μαρίτιμο αν μη τι άλλο δεν είναι μεγαθήριο και έχει αρκετές αδυναμίες. Ολα πλέον θα κριθούν στη ρεβάνς.

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης
Διαιτητής: Γκλόντζοβιτς
Βοηθοί: Πάβλοβιτς, Ποτοτσάν

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Πιπίνης, Αλβάρες, Ουσέρο, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Περόνε.
πάγκος: Φούλοπ, Φορμίκα, Σανκαρέ, Καστέλς, Γιαλούσης, Έγκον, Μπακασέτας.

Μαριτιμο (Πέδρο Μάρτινς): Σαλίν, Μπρίγκελ, Ρομπέρζ, Ζοάο Γκιγέρμε, Ρούμπεν, Μιράντα, Λουίζ, Ντανίλο, Σάμι, Έλντον, Φιδέλις.
πάγκος: Ρικάρντο, Ρόσι, Όλιμ, Σεμέντο, Ροντρίγκο Αντόνιο, Μπριγκίντο, Αντίλσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.