Τσιώλης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Σάκης Τσιώλης μετά το ισόπαλο 1-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Ίντερ Μπακού, ενόψει και του επαναληπτικού στην Ελλάδα.

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Σάκης Τσιώλης μετά το ισόπαλο 1-1 του Αστέρα Τρίπολης στο Αζερμπαϊτζάν κόντρα στην Ίντερ Μπακού, ενόψει και του επαναληπτικού στην Ελλάδα. 

Ο τεχνικός των Αρκάδων στάθηκε στην αγωνιστική πειθαρχία που έδειξαν οι παίκτες του, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, παρά το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης:

Για την Ίντερ Μπακού: «Αυτό που περιμέναμε ήταν μια ομάδα με καλή κυκλοφορία που θα παίξει από τα άκρα. Και πράγματι αυτό είδαμε σήμερα. Αλλά η αγωνιστική πειθαρχία που είχαμε μας έκανε να μην έχουμε μεγάλο κίνδυνο».

Για την προετοιμασία του Αστέρα: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Προετοιμαζόμαστε εδώ και ένα μήνα για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Για το αποτέλεσμα που απέσπασαν οι Αρκάδες: «Ήταν πολύ σημαντικό το ότι πήραμε αυτό το αποτέλεσμα στα 81 χρόνια από την ίδρυση του Αστέρα Τρίπολης».

Σχετικά με την εικόνα του Αστέρα κόντρα στην Ίντερ: «Ήμασταν καλά οργανωμένοι στην αμυντική συμπεριφορά και στο πρέσινγκ και σκοπό είχαμε να σκοράρουμε για να έχουμε βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στην Τρίπολη».

Για το προβάδισμα πρόκρισης: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν 90 λεπτά στην Τρίπολη. Η Ίντερ Μπακού είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».

Για τη χρησιμοποίηση του Μπακασέτα: «Είναι ένας πιο καθαρόαιμος φορ σε σχέση με το Ράγιος. Μας βοήθησε και στο γκολ και στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Τέλος για το αποτέλεσμα είπε: «Το 1-1 μας δίνει αισιοδοξία για το δεύτερο ματς. Όμως και η Ίντερ Μπακού θα έρθει να κερδίσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.