Οι πιθανοί αντίπαλοι των Ευρωπαίων

Τις πιθανές διασταυρώσεις στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League αναφέρει σύμφωνα με δικές της πληροφορίες η αγγλική ιστοσελίδα «Sport.stv.tv».

Τις πιθανές διασταυρώσεις στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League αναφέρει σύμφωνα με δικές της πληροφορίες η αγγλική ιστοσελίδα «Sport.stv.tv». Ο Αστέρας Τρίπολης που απέκτησε το πάνω χέρι απέναντι στην Ίντερ Μπακού, αν ολοκληρώσει το έργο του, τότε θα τοποθετηθεί στο τρίτο γκρουπ στην αυριανή κλήρωση της Νιόν. Οι πιθανοί αντίπαλοί του θα είναι το Ανόβερο, η Μπιλμπάο, η Μαρίτιμο και οι νικητές από τα ζευγάρια Λιέπαγας Μέταλουργκς-Λέγκια Βαρσοβίας, Ανζί-Χόνβεντ και Ρόζενμποργκ-Ορνταμπάσι.
 
Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, θα βρεθεί στο πέμπτο γκρουπ ως ισχυρός και θα βρει στον δρόμο του κάποιον από τους νικητές των αναμετρήσεων Μιλσάμι-Ακτόμπε, Άαρχους-Ντίλα Γκορί, Μπνέι Γιεχούντα-Σιράκ, Ολίμπια Λιουμπλιάνα-Τρόμσο και Μλάντα Μπόλεσλαβ-Θορ Ακουρέιρι. Όπως προαναφέραμε αυτές είναι οι εκτιμήσεις της αγγλικής ιστοσελίδας, χωρίς να υπάρχει κάτι το επίσημο από την ΟΥΕΦΑ.
 
Τα πράγματα είναι σε κάθε περίπτωση πιο ξεκάθαρα για τον Παναθηναϊκό ενόψει του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Οι «πράσινοι» θα μπουν στο γκρουπ των ισχυρών και αντίπαλός τους θα είναι μία από τις Κλαμπ Μπριζ, Βασλούι, Φέγενορντ και Μάδεργουελ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.