Βασκικό πάρτι και στο Γκελζενκίρχεν (vid)

Η Μπιλμπάο συνέτριψε με 4-2 τη Σάλκε στη Γερμανία και "αγκάλιασε" την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Europa League.

Η Μπιλμπάο συνέτριψε με 4-2 τη Σάλκε στη Γερμανία και “αγκάλιασε” την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Europa League. Οι Βάσκοι προηγήθηκαν στο 20′ με τον Γιορέντε, αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω-κάτω με πρωταγωνιστή τον Ραούλ.

Ο μεγάλος Ισπανός σκόραρε στο 22′ και το 60′ οδηγώντας την ομάδα του στην ανατροπή, η οποία, όμως, αποδείχθηκε προσωρινή. Ο Γιορέντε με το δεύτερο, επίσης, προσωπικό του τέρμα ισοφάρισε στο 73′, με τους παίκτες του Μπιέλσα να βγάζουν… φωτιές στο τελευταίο τέταρτο.

Ο Ντε Μάρκος στο 81′ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Αθλέτικ, ενώ ο Μουνιαΐν στο 93′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Ισπανών. Η Σάλκε που είχε στα τελευταία λεπτά δοκάρι με τον Χούντελααρ και μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ραούλ, ελπίζει πια μόνο σε ένα θαύμα.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των Γερμανών και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90λεπτο. Ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, με επιθετική και αμυντική δραστηριότητα, αλλά στα τελευταία λεπτά δεν μπόρεσε να κάνει ούτε αυτός τίποτα απέναντι στους εκπληκτικούς Βάσκους.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ (46′ Σόμπερ), Ουτσίντα, Φουχς, Παπαδόπουλος, Τζόουνς, Ματίπ, Χέγκερ (55′ Χόλτμπι), Ντράξλερ (55′ Χουράδο), Ραούλ, Χούντελααρ, Φαρφάν

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Αμορεμπιέτα, Αουρτενέτσε (70′ Πέρεθ), Μαρτίνεθ, Σουσαέτα, Ιτουράσπε, Ερέρα (46′ Ιμπάι), Γιορέντε, Μουνιαΐν, Ντε Μάρκος (84′ Εκίθα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.