Αυξάνονται οι επιλογές του Βαλβέρδε

Τόσο ο Όλοφ Μέλμπεργκ, όσο και ο Κέβιν Μιραλάς προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης και είναι πανέτοιμοι για τη ρεβάνς της Πέμπτης με την Ρουμπίν Καζάν στο γήπεδο Καραϊσκάκη

Τόσο ο Όλοφ Μέλμπεργκ, όσο και ο Κέβιν Μιραλάς προπονήθηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης και είναι πανέτοιμοι για τη ρεβάνς της Πέμπτης με την Ρουμπίν Καζάν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, της φάσης των «32» του Europa League (ώρα έναρξης 22.05). Το βράδυ της Δευτέρας, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός έκανε αξονική τομογραφία στο κεφάλι, όπου είχε χτυπήσει στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης του «Λουζνίκι» με αποτέλεσμα νʼ αντικατασταθεί. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν καθαρά και έτσι το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού άναψε το «πράσινο» φως για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Πέμπτης.

Ο Κέβιν Μιραλάς που λόγω ίωσης έχασε το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ακολούθησε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και θα επιστρέψει στην ενδεκάδα της ρεβάνς με την Ρουμπίν. Κανονικά γυμνάστηκε και ο Μανιάτης, ο οποίος την Δευτέρα προφυλάχθηκε επειδή είχε ανεβάσει πυρετό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιβάν Μαρκάνο, αλλά εκτιμάται πως θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την Τετάρτη την προετοιμασία τους με μία προπόνηση που θʼ αρχίσει στις 7 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και ακολούθως θα γνωστοποιηθεί η αποστολή. Θʼ αποκλειστούν οι τιμωρημένοι Μέγερι, Χολέμπας (έκανε ατομικό πρόγραμμα για λόγους προφύλαξεις) και Ντιόγκο, όπως και ο τραυματίας Πάντελιτς. Το απόγευμα της Τετάρτης (στις 16.30μμ.) ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Μία ώρα μετά θα μιλήσει τεχνικός της Ρουμπίν, Κούρμπαν Μπερντίεφ, ενώ στις 18.00 θα αρχίσει η προπόνηση των «Ρώσων» στο φαληρικό γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.