Μπερντίγεφ: “Πετύχαμε το στόχο μας”

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία που έφερε η Ρουμπίν Καζάν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του συλλόγου, Κουρμάν Μπερντίγεφ στην συνέντευξη Τύπου

Ικανοποιημένος με την ισοπαλία που έφερε η Ρουμπίν Καζάν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο προπονητής του συλλόγου, Κουρμάν Μπερντίγεφ στην συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως πέτυχαν το στόχο τους που δεν ήταν άλλος απο την πρόκριση στους “32”.

“Δεν περιμέναμε να μείνουμε τόσο νωρίς με 10 παίκτες, αλλά είναι θετικό ότι πετύχαμε το στόχο μας και προχωράμε στη διοργάνωση, όπως όλες οι ρώσικες ομάδες. Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της χρονιάς. Δύσκολη ήταν και η προετοιμασία μας γι’ αυτό το ματς. Ο Καλέσιν και ο Μάρτινς δεν ήταν στην καλύτερη τους κατάσταση. Στα αποδυτήρια δεν είπα πολλά πράγματα. Οι παίκτες μου ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν, άλλωστε γνώριζαν τι γινόταν στην Ιρλανδία. Γνωρίζαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες, τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως περιμέναμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπερντίγεφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.