Ο Κωστένογλου στη Nova: «Δεν γίναμε μεγάλη ομάδα»

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στην κάμερα της Nova και τον Μανώλη Βογιατζάκη μετά το τέλος της αναμέτρησης Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ.

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στην κάμερα της Nova και τον Μανώλη Βογιατζάκη μετά το τέλος της αναμέτρησης Στουρμ Γκρατς-ΑΕΚ.

Για την εικόνα της ομάδας του απέναντι στην Στουρμ δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και από την ομαδική και από την ατομική παρουσια των παικτών μου εκτός μερικών περιπτώσεων. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας μου ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο  χάσαμε λίγο τον έλεγχο του παιχνιδιού, ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά και μείωσε, ωστόσο με το τρίτο γκολ που πετύχαμε πήραμε το ματς».

Για τη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών στον αγώνα με τους Αυστριακούς ανέφερε: «Η διαχείριση είναι πολύ σημαντικό σε μία ομάδα και ακόμη πιο σημαντικό να παίζουν νέοι παίκτες. Κάποιοι παίκτες από όσους έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια δεν μπορούσαν να αγωνιστούν σήμερα. Έτσι έδωσα ευκαιρία σε κάποιους άλλους και τα πήγαν πολύ καλά».

Τέλος για τους πρώτους βαθμούς που κατάφερε να πάρει η ΑΕΚ στη διοργάνωση είπε: «Με στεναχώρησε που είχαμε μηδέν βαθμούς. Η εικόνα μας και στα προγουμενά παιχνίδια άξιζε να πάρουμε κάποιους βαθμούς. Ήταν η τελευταία μας ευκαιρία να πάρουμε κάποιους βαθμούς και το είπα στους παίκτες μου.  Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς έστω και στο τελευταίο παιχνίδι. Ωστόσο δεν χρειάζονται πανηγυρισμοί καθώς μετά από αυτή την εμφάνιση δεν γίναμε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να δείξουμε ταπεινότητα γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα και μια δύσκολη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.