“Τρελή νίκη”

Τους τρέλανε ο ΠΑΟΚ τους Άγγλους με τη νίκη του επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.

Τους τρέλανε ο ΠΑΟΚ τους Άγγλους με τη νίκη του επί της Τότεναμ στο Λονδίνο, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Ευγλωτος είνα ο τίτλος που έχει η Sun: «Η Τότεναμ κρέμεται στο κενό στο Europa League μετά από μία τρελή και αμφιλεγόμενη ήττα».

Και στο ρεπορτάζ γράφει: «Τα λάθη στην άμυνα των σπιρουνιών έδωσαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να προηγηθεί 2-0 μόλις μετά από 13′. Γκαλάς και Μπασόνγκ έκαναν λάθη, καθώς οι Έλληνες σόκαραν τους γηπεδούχους. Τα σπιρούνια ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με τον Μόντριτς να ευστοχεί με πέναλτι και τον Σταφυλίδη να βλέπει την κόκκινη κάρτα για χέρι πάνω στην γραμμή. Η ανατροπή φαινόταν εφικτή και ο Ντεφόε βρήκε δίχτυα στο 77′, όμως το είδε να ακυρώνεται μόλις 15″ αργότερα. Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν πεσμένος στην γραμμή της εστίας μετά από μαρκάρισμα του Ντεφόε, με τον διαιτητή αρχικά να λέει «παίζετε», όμως τελικά να ακυρώνει το γκολ».

Η Daily Mail έχει τίτλο: «Το ευρωπαϊκό όνειρο σε αμφισβήτηση μετά το γρήγορο διπλό χτύπημα του ΠΑΟΚ βύθισε την Τότεναμ». Και κάτω από αυτόν αναφέρει: «Η Τότεναμ έχει λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, μετά την αμφιλεγόμενη ήττα 2-1 από τον ΠΑΟΚ, που έπαιζε με 10 παίκτες. Ο Μπασόνγκ επέτρεψε στον Σαλπιγγίδη και στον Αθανασιάδη να δώσουν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Έλληνες μετά από 13′, όμως τα σπιρούνια επέστρεψαν στο παιχνίδι με το εύστοχο πέναλτι του Μόντριτς, με τον Σταφυλίδη να βλέπει και την κόκκινη κάρτα για χέρι πάνω στην γραμμή. Η Τότεναμ νόμιζε ότι ισοφάρισε με τον Ντεφόε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ για φάουλ στον Κοντρέρας, σε μία πολύ αμφιλεγόμενη φάση».

«Τα σπιρούνια στον γκρεμό μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ» είναι ο τίτλος της  Daily Mirror, η οποία στο ρεπορτάζ γράφει:«Ο Γουόκερ μετά το τέλος του παιχνιδιού είχε έντονη διαφωνία με τον Σαλπιγγίδη και χρειάστηκε η παρέμβαση κάποιων ανθρώπων από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, για να τον απομακρύνουν. Όλη η αγανάκτηση της Τότεναμ φάνηκε στο πρόσωπο του νεραού μπακ. Οι Λονδρέζοι αναμενόταν να ξεπεράσουν εύκολα το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν πίσω από την ομάδα του Μπόλονι στην βαθμολογία πριν το παιχνίδι. Δύο γκολ, όμως, στα πρώτα 15 καταστροφικά λεπτά για τους Έλληνες ήταν πολλά για τα σπιρούνια και ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση.

Η ομάδα του Μπόλονι, μπροστά στους εκπληκτικούς της οπαδούς, επιτίθονταν κατά κύματα και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το… σκούριασμα του Τσόρλουκα. Η απόφαση του διαιτητή να δείξει κόκκινη κάρτα στον Σταφυλίδη μοιάζει αυστηρή, καθώς ο αμυντικός δεν φαίνεται να κάνει κάποια κίνηση προς την μπάλα. Ο Ντεφόε σκόραρε, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ λόγω του τραυματισμένου Κοντρέρας προς έκπληξη όλων στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Και οι άλλες εφημερίδες “είδαν” με ανάλογο πνεύμα το ματς: Guardian: «Οι ελπίδες της Τότεναμ στο Europa League δέχθηκαν ισχυρό χτύπημα από τον ΠΑΟΚ». Telegraph: «Δεδομένης της κορύφωσης της ευρωπαϊκής περιπέτειας της Τότεναμ, δεν ήταν ακριβώς στην ίδια κατηγορία με την ήττα από την Ρεάλ. Τα όνειρα της Τότεναμ για πρόκριση στους 32 του Europa League ξεφεύγουν από τα χέρια της μετά την ήττα από μία ομάδα, που βρίσκεται στην 5η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι το γκολ που πέτυχε στο τέλος ακυρώθηκε μόνο αυξάνει την μιζέρια της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.