Σεβιγιάνικα «Χ»αμόγελα

Ένα βήμα πιο κοντά στο να βρεθεί στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και να διεκδικήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο, έκανε η Σεβίλλη που έφυγε με 2-2 από την Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης.

Ένα βήμα πιο κοντά στο να βρεθεί στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ και να διεκδικήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο, έκανε η Σεβίλλη που έφυγε με 2-2 από την Ουκρανία κόντρα στη Σαχτάρ, αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης. 

Η ομάδα του Έμερι, μπήκε ιδανικά στο ματς του Λβιβ, αφού μόλις στο 6’ προηγήθηκε με τον Βιτόλο. Οι Ισπανοί βγήκαν με δύο πάσες σε θέση βολής, με τον Γκαμεϊρό να περνάει στον Βίτολο και τον τελευταίο να αποφεύγει ωραία τον αντίπαλό του και να πλασάρει για το 0-1. 

Η Σαχτάρ ανέβασε ρυθμό και για τα επόμενα 30 περίπου λεπτά, έπιασε το γνωστό εντός έδρας τέμπο της. Ο Μάρλος στο 23’ κατέβασε την υπέροχη μπαλιά του Ρακίτσκι και ευστόχησε απέναντι στον Σορία για το 1-1 ενώ ο Βραζιλιάνος πέρασε σε ρόλο δημιουργού στο 36’. Από δική του σέντρα, ο Στεπανένκο πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους και με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, 2-1. 

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε πιο χαμηλούς ρυθμούς, κάτι που εκμεταλλεύτηκε τελικά η Σεβίλλη. Ο Φερέιρα ανέτρεψε τον Βίτολο εντός περιοχής στο 81’, ο Γκαμεϊρό στάθηκε στα έντεκα βήματα και δεν αστόχησε απέναντι από τον Πιάτοφ, γράφοντας έτσι το τελικό 2-2. 

Οι Ανδαλουσιανοί πήραν έτσι αυτό που ήθελαν, χάνοντας ωστόσο τον Κρον Ντέλι, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 59’ αλλά αντικαταστάθηκε 13 λεπτά αργότερα κι ενώ είχε φάνηκε να «κολλάει» το πόδι του στο έδαφος.  

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Πιατόφ, Σερνά, Κούτσερ, Ρακίτσκι, Ισμαΐλι, Μαλίσεφ, Στεπανένκο, Μάρλος (90’ Μπερνάρντ), Κοβαλένκο, Τάισον (90’ Γουέλινγκτον), Φερέιρα (90’ Εντουάρντο). 

Σεβίλλη (Ουνάι Έμερι): Σόρια, Μαριάνο Φερέιρα, Ραμί, Καρίσο, Εσκουδέρο, Κριχόβιακ, Ενζονζί, Βιτόλο, Μπανέγα, Κονοπλιάνκα [59’ Κρον-Ντέλι (72’ Κόκε)], Γκαμεϊρό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.