Φορτούνης: “Μ’ αρέσει να παίζω σ’ αυτή την ομάδα” (video)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι, Κώστς Φορτούνης τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Τάσο Μπαϊρακτάρη ότι ο Ολυμπιακός ήταν διαβασμένος και θα πάει στη ρεβάνς για να πάρει μια ακόμα νίκη.

vΟ μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπέρνλι, Κώστς Φορτούνης τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Τάσο Μπαϊρακτάρη ότι ο Ολυμπιακός ήταν διαβασμένος και θα πάει στη ρεβάνς για να πάρει μια ακόμα νίκη. Αναλυτικά:

“Ξεκινήσαμε δυνατά, προηγήθηκαμε, πατούσαμε γερά στο γήπεδο και δεχθήκαμε ένα γκολ με πέναλτι. Δε θέλω να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά υπήρχαν φάσεις που πρέπει να δούμε. Στο β’ ημίχρονο είπαμε να βγούμε στο γήπεδο και να μην ασχοληθούμε με τον διαιτητή. Ο προπονητής μας μίλησε και όλα πήγαν καλά. Η Μπέρνλιο έπαιξε δυνατά, αλλά έχουμε δέσει πολύ καλά ως ομάδα. Όλοι έχουμε μεγάλη θέληση για να προκριθούμε κι αυτό βγήκε μέσα στο γήπεδο. Δείξαμε ότι είμαστε ανώτεροι και ελπίζω ότι εμείς θα περάσουμε. Η προετοιμασία μας ήταν πολυ καλή. Ο προπονητής έχει δουλέψει καλά την ομάδα. Αυτό φάνηκε και σήμερα. Ήμασταν πολύ καλά διαβασμένοι”.

Για τη στήριξη του κόσμου, ο αρχηγός του Ολυμπιακού τόνισε: “Εννοείται ότι σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Ακόμα και στο 1-1 ο κόσμος μας βοήθησε. Εμείς δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και πήραμε αυτό που θέλαμε”.

Για τον εαυτό του είπε: “Δούλεψα πολύ το καλοκαίρι, έκανα καλή προετοιμασία, αλλά πήραμε ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν κι εμένα. Μ’ αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο σ’ αυτή την ομάδα πλέον και το απολαμβάνω.”

Για τη ρεβάνς στην Αγγλία: “Η Μπέρνλι θα παίξει στο γήπεδό της, εμείς θα έχουμε το σκορ. Θα πρέπει να χτυπήσουμε στην κόντρα σαν να είναι 0-0 το πρώτο παιχνίδι και θα πάμε για να πάρουμε τη νίκη και μέσα στην έδρα τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.