Τότεναμ: Η συγγνώμη του Χαρτ (vid)

Ο δεύτερος τερματοφύλακας των Λονδρέζων ζήτησε συγγνώμη για μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram στην οποία έγραψε «αποστολή εξετελέσθη» μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του στο Europa League.

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Τότεναμ από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη φάση των «16» του Europa League, τον οποίο ο Ούγκο Γιορίς χαρακτήρισε «ντροπιαστικό» στο λογαριασμό του Τζο Χαρτ (δεύτερου τερματοφύλακα των Λονδρέζων) στο Instagram, εμφανίστηκε ένα story με τίτλο «Job done» (αποστολή εξετελέσθη).

Την Παρασκευή ο Άγγλος τερματοφύλακας σε μήνυμά του στα social media ζήτησε συγγνώμη τονίζοντας πως η ανάρτηση έγινε κατά λάθος από μέλος της ομάδας που διαχειρίζεται τα social media του, πιστεύοντας πως η Τότεναμ είχε νικήσει με 3-0!

«Όσο κι αν φαίνεται αφελές, αυτή είναι η αλήθεια, κάποιος πίστεψε πως νικήσαμε με 3-0 κι έγραψε αυτό το σχόλιο. Είμαι σίγουρος πως ενόχλησε πάρα πολλούς και είμαι πολύ λυπημένος. Προφανώς αυτό δεν έγινε από εμένα, τρέφω παρά μόνο αγάπη για το σύλλογο και υποστηρίζω την ομάδα. Είμαι το ίδιο λυπημένος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Ζητώ συγγνώμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.