Ολυμπιακός: Πικρία και υπερηφάνεια από Μαρτίνς στα αποδυτήρια

Ποια ήταν η συμπεριφορά του προπονητή του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια μετά το φινάλε του ματς με την Άρσεναλ.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ στο “Emirates” μπορεί να είναι ένα τεράστιο αποτέλεσμα και μάλιστα να έρχεται για τρίτη συνεχόμενη φορά για τους Πειραιώτες στο συγκεκριμένο γήπεδο, ωστόσο δεν συνοδεύτηκε με πρόκριση για την ελληνική ομάδα. Οι παίκτες του Ολυμπιακού κοίταξαν στα μάτια τους “κανονιέρηδες” και ολοκλήρωσαν σε μεγάλο βαθμό την αποστολή τους, χωρίς ωστόσο να φτάσουν και σε μία από τις επικότερες προκρίσεις στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά το φινάλε του ματς ο Πέδρο Μαρτίνς προτίμησε να μην μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του, σεβόμενος προφανώς την υπερπροσπάθεια, αλλά και την πίκρα που ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Είναι χαρακτηριστικό πως κανείς από το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη για αρκετά λεπτά! Οι περισσότεροι στις λίγες κουβέντες που ακούστηκαν στάθηκαν στις ατυχίες του πρώτου ματς και στον τραυματισμό του Ουσεϊνού Μπα που έφερε ως ντόμινο την αλλαγή θέσης του Γιαν Εμβιλά. Από τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν έμεινε ασχολίαστο πως οι αντίστοιχοι της Άρσεναλ είχαν ξεχάσει το όποιο… τουπέ τους και έκαναν καθυσετρήσεις στην εκπνοή του παιχνιδιού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στοχεύει σε κάτι προφανές. Θέλει ο χρόνος να δράσει υπέρ του τμήματος, καθώς η αποψινή βραδιά πρέπει να αφήσει μόνο θετικά σημάδια στην οικονομία της σεζόν. Ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός διεκδικεί ακόμα δύο τίτλους και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε ο αποκλεισμός από την Άρσεναλ, πρέπει να δράσει ως ώθηση στην αυτοπεποίθηση των Πειραιωτών και φυσικά να αποφύγει τυχόν ψυχολογικό “άδειασμα” του ρόστερ του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.