Μίλαν-Μάντσεστερ Γ. 0-1: Πρόκριση με Πογκμπά (vid)

Με "χρυσή" αλλαγή και σκόρερ τον Πολ Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από το Μιλάνο επικρατώντας 1-0 της Μίλαν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League.

Με “χρυσή” αλλαγή και σκόρερ τον Πολ Πογκμπά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα από το Μιλάνο επικρατώντας 1-0 της Μίλαν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Europa League.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πέρασε τον Πολ Πογκμπά στο μας με την έναρξη το δεύτερου μέρους και ο διεθνής Γάλλος μέσος τον δικαίωσε μετά από μόλις τρία λεπτά παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Πογκμπά σκόραρε στο 48ο λεπτό εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια που έδειξαν οι Ιταλοί σε φάση διάρκειας μέσα στην περιοχή τους, σκοράροντας με πανέξυπνο σουτ από πλάγια θέση.

Η σημαντικότερη φάση των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 74ο λεπτό με την κεφαλιά του Ιμπραϊμοβιτς να αποκρούεται από τον Χέντερσον.

Έτσι η αγγλική ομάδα προκριθηκε στα προημιτελικά του Europa League κάνοντας τη μίνι ανατροπή, μετά το 1-1 που είχε αποσπάσει στο “Ολντ Τράφορντ” η Μίλαν που είχε αποκτήσει μικρό προβάδισμα. 

Οι συνθέσεις:
Μίλαν
: Ντοναρούμα – Καλουλού (65′ Ταλότ), Κιάερ, Τομόρι, Ερναντές – Μεϊτέ, Κεσιέ – Σαλεμάκερς, Τσαλχάνογλου, Κρούνιτς (72′ Ντίας) – Καστιλέχο (65′ Ιμπραϊμοβιτς).
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον – Βαν Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο – Φρεντ, ΜακΤομινάι – Τζέιμς, Φερνάντες, Ράσφορντ (46′ Πογκμπά)– Γκρίνγουντ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.