Europa League: Προκρίσεις για Σλάβια, Άγιαξ και Βιγιαρεάλ (Video)

Η Σλάβια Πράγας ανέτρεψε τα προγνωστικά και απέκλεισε τους Ρέιντζερς στη Γλασκώβη με νίκη 2-0. Προκρίσεις για Άγιαξ και Βιγιαρεάλ.

Ρέιντζερς και Σλάβια Πράγας είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς από το πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία μετά την ισοπαλία τους με σκορ 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν στο Άιμπροξ της Γλασκώβης σκοράροντας στο 14ο λεπτό με τον Ολαίνκα.
Η αποστολή των γηπεδούχων δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ρουφ στο 61′.

ΟΙ Σκωτσέζοι έμειναν με εννέα παίκτες στο 73′ με τον Μπαλογκουν να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα και ένα λεπτό αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Στάνσιου σημείωσε το 0-2 βάζοντας τη σφραγίδα πρόκρισης για την ομάδα του.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 2-0

Η Βιγιαρεάλ πέτυχε δεύτερη νίκη απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, αυτή τη φορά με 2-0 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Europa League.
Η Βιγιαρεάλ υποδέχθηκε την Ντιναμό Κιέβου έχοντας ήδη σημαντικό πλεονέκτημα από το πρώτο παιχνίδι όταν είχε νικήσει με 2-0

Έκανε ακόμη ευκολότερη την αποστολή της στο 13ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ στην έδρα της και απογοητεύοντας τον αντίπαλο από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση.

Ο ίδιος παίκτης σκόραρε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι στο 36ο λεπτό, βάζοντας τέλος στις όποιες ελπίδες επιστροφής της αντιπάλου και διεκδίκησης ακόμη και θετικού αποτελέσματος στην Ισπανία.

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ-ΑΓΙΑΞ 0-2

Ο Άγιαξ επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας της Γιούνγκ Μπόις και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Europa League.

Η νίκη του Άγιαξ με 3-0 στο Άμστερνταμ έκανε εξ ορισμού πολύ δύσκολη τη ρεβάνς της Βέρνης για τους γηπεδούχους. Οι πρωταθλητές Ολλανδίας παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα σοβαροί στο ξεκίνημα του αγώνα και ευτύχησαν να βρουν δίχτυα σε μια από τις πρώτες επισκέψεις τους στην περιοχή της Γιούνγκ Μπόις με τέρμα που σημείωσε ο Βέρες στο 21ο λεπτό αξιοποιώντας την ασίστ του Τάντιτς.

Το εκτός έδρας γκολ οριστικοποίησε από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση το όνομα της ομάδας που θα συνέχιζε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κάνοντας τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης τουλάχιστον σε ότι αφορά στην πρόκριση.
Στο 49 ο “Αίαντας” πέτυχε 2ο γκολ στην αναμέτρηση με πέναλτι του Τάντιτς μετά από χέρι του Καμαρά στην περιοχή της ομάδας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.