Μαρτίνς: «Κερδίζουμε κύρος σαν μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης…»

Ο Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε ότι τέτοιες μεγάλες νίκες καθιερώνουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, σαν ένα μεγάλο κλαμπ με κύρος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς επεσήμανε ότι τέτοιες μεγάλες νίκες καθιερώνουν τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, σαν ένα μεγάλο κλαμπ με κύρος.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, τόνισε ότι η πρόκριση χάθηκε στο Φάληρο, ότι το σύστημα με τρεις στόπερ ήταν αναγκαίο στο Έμιρέϊτς, ενώ υπογράμμισε ότι θα έχι και μια υζήτηση με τον Μπα για την αποβολή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 
Αν χάθηκε η πρόκριση στο Φάληρο: «Ναι, το δεύτερο και τρίτο γκολ στην έδρα μας, θα μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Κάναμε ένα μεγάλο ματς απόψε και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Ήμασταν αφοσιωμένοι, τα δώσαμε όλα και μπράβο στους παίκτες μας. Πιστέψαμε και προσπαθήσαμε πάρα πολύ, μας αφήνει μια πικρή γεύση αυτό. Αν ήμασταν καλύτεροι στην Αθήνα και δεν είχαμε δεχτεί τα δύο γκολ τώρα θα είχαμε προκριθεί».

Τι σημαίνει η νίκη στο Έμιρεϊτς: «Έχουμε νικήσει τρία χρόνια σερί εδώ, και αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα που μπορεί να κοιτάξει τον κάθε αντίπαλο. Έχουμε στόχο τη  νίκη κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Ο αντίπαλος είναι μια σπουδαία ομάδα, έχουμε ένα σύλλογο όμως που αξίζει τον σεβασμό όλων. Παίρνουμε αποτελέσματα αλλά έχουμε κερδίσει και το κύρος σαν ένα μεγάλο κλαμπ της Ευρώπης».

Για τον Μπα: «Όχι δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμη. Αύριο θα έχουμε μια συζήτηση πάντως μεταξύ μας».

Για τον φετινό ευρωπαϊκό απολογισμό: «Το ευρωπαϊκό μας ταξίδι επηρεάστηκε σε κρίσιμες στιγμές από απουσίες. Είχαμε απώλειες από κορωνοϊό, παίκτες από την επίθεση, τον Βαλμπουενά, σε κρίσιμα ματς προβλήματα με τους αμυντικούς μας. Είχαμε απουσίες των Ραζτζέλοβιτς, Μπα, Σεμέδο. Είχαμε απουσίες και ατυχίες. Και αυτό σε μεγάλες διοργανώσεις κόντρα σε μεγάλες ομάδες επηρεάζει . Σχεδόν σε κανένα ματς δεν ήμασταν πλήρεις. Θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά σε τέτοιες διοργανώσεις μετρούν οι λεπτομέρειες».

Αν θ’ άλλαζε κάτι τώρα σε σχέση με το πρώτο ματς στο Φάληρο: «Την προηγουμένη εβδομάδα δεν είχαμε τρίτο στόπερ. Δεν υπήρχε η ανάγκη να πάρουμε το απόλυτο ρίσκο. Ήταν άλλες οι συνθήκες. Σήμερα είχαμε Μπα, ανάγκη να πάρουμε ρίσκο. Οι κεντρικοί μας μέσοι έκαναν πολλή δουλειά, εκμεταλλεύτηκαν τα τρεξίματα των Ριέμπτσουκ και Ανδρούτσου. Εδώ ήταν άλλες οι ανάγκες. Δεν έχουμε πολλές φορές αυτή την ανάγκη γι’ αυτό και δεν παίζουμε ένα τέτοιο σύστημα.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.