Europa League: Σλάβια και Γιουνγκ Μπόις το μπαμ! (hls)

Σλάβια Πράγας και Γιουνγκ Μπόις έκαναν την έκπληξη αποκλείοντας τις Λέστερ και Λεβερκούζεν, δύσκολα η Μίλαν, τυπικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ''16''.

Σλάβια Πράγας και Γιουνγκ Μπόις έκαναν την έκπληξη αποκλείοντας τις Λέστερ και Λεβερκούζεν, δύσκολα η Μίλαν, τυπικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους ”16”.

Λέστερ-Σλάβια Πράγας 0-2 (1 ματς 0-0)

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς μετά τη λευκή ισοπαλία στη Τσεχία ήθελε γκολ για να περάσει όμως η Σλάβια κατάφερε να κάνε τη ζημιά παίρνοντας το προβάδισμα με τον Πόβοντ (0-1, 49ο λεπτό). Ο Σενεγαλέζος επιθετικός Σίμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-2, 79ο λεπτό) και έστειλε τη Σλάβια στους ”16”.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.- Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0 (1ο ματς 0-4)

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είχε καθαρίσει την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα (0-4) και η ρεβάνς στο Όλντ Τράφορντ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Μάντσεστερ έκανε συντήρηση δυνάμεων για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στην Πρέμιερ Λιγκ και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Μίλαν-  Ερυθρός Αστέρας 1-1 (1ο ματς 2-2)

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πήρε προβάδισμα με το πέναλτι του Φρανκ Κεσί (1-0, 9ο λεπτό). Οι Σέρβοι ισοφάρισαν με τον παλιό παίκτη του Ολυμπιακού Μοχάμεντ Μπεν (1-1, 24ο λεπτό). Η Μίλαν με τα 2 γκολ που πέτυχε στο Βελιγράδι κατάφερε να προκριθεί με συνολικό σκορ 3-3.

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Γιούνγκ Μπόις 0-2 (1 ο ματς 4-3)

Μετά το χορταστικό 4-3 υπέρ των Ελβετών στο πρώτο παιχνίδι, η Γιουνγκ Μπόις κατόρθωσε να προηγηθεί μέσα στη Γερμανία με τον Γάλλο επιθετικό Σιμπατσέ (0-1, 47ο λεπτό). Ο Φάσνλατ τέσσερα λεπτά πριν από τέλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-2, 86ο λεπτό).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.