Ολυμπιακός: Τα πρώτα 20 λεπτά του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως δεν θα παίξει ρόλο το γρήγορο γκολ στο ματς με την Αϊντχόφεν. Ας δούμε τι καταφέρνει ο Ολυμπιακός επί Μαρτίνς στα πρώτα 20λεπτα στην Ευρώπη.

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου για το ματς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν, ο Πέδρο Μαρτίνς περιέγραψε το αποψινό ματς (22.00, MC Novasports.gr) ως απρόβλεπτο, αναφέροντας: “Δεν νομίζω ότι η ομάδα που θα βάλει πρώτη γκολ θα κρίνει την πρόκριση, ούτε κι αν μπει κάποιο γκολ νωρίς θα κρίνει το ποιος θα περάσει στην επόμενη φάση. Τα πρώτα λεπτά του αγώνα θα είναι διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς”.

Για τον Πορτογάλο τεχνικό λοιπόν το γρήγορο γκολ δεν θα κρίνει πολλά στην οικονομία της αναμέτρησης, καθώς ανά πάσα στιγμή ο ένας ή ο άλλος αντίπαλος θα είναι σε θέση ν’ ανατρέψουν την κατάσταση. Σε 18 εκτός έδρας ματς σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο, ο Ολυμπιακός μετράει δέκα ήττες, τρεις ισοπαλίες και πέντε νίκες.

Σε όλα αυτά τα παιχνίδια οι ερυθρόλευκοι σπάνια δέχονται γκολ στα πρώτα 20 λεπτά! Συγκεκριμένα μόνο σε πέντε ματς έχουν δει την μπάλα στα δίκτυα του Ζοσέ Σα πριν τα 20 λεπτά και τους στοίχισε σε τέσσερα απ’ αυτά. Με την Κράσνονταρ στα πλέι οφ του Champions League της σεζόν 2019-2020, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό, αλλά τελικά επικράτησαν 1-2 με ισάριθμα τέρματα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στην περσινή φάση των “16” του Europa League ο Ραούλ Χιμένεθ ευστόχησε σε πέναλτι μόλις στο όγδοο λεπτό και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ισοφαρίσει μέχρι το φινάλε. Στο φετινό Champions League οι “ερυθρόλευκοι” δέχτηκαν γρήγορα γκολ στα ματς με Πόρτο (11′ Φάμπιο) και Μάντσεστερ Σίτι (12′ Φεράν Τόρες) στις αντίστοιχες ήττες με 2-0 και 3-0. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.