Γιουρόπα Λιγκ: Προβάδισμα για Τότεναμ, Γιουνγκ Μπόις και Ρόμα (hls)

Εντυπωσιακό παιχνίδι στη Βέρνη ανάμεσα σε Γιουνγκ Μπόις και Λεβερκούζεν με επτά γκολ, νίκη για την ομάδα του Μουρίνιο κόντρα στην Βακ Πέλετς, πέρασε από την Πορτογαλία η Ρόμα.  

ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ 1-4

Η Τότεναμ δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Βακ Πέλετς την οποία κέρδισε με 4-1 σε ματς που διεξήχθη στην Βουδαπέστη και συγκεκριμένα στην Πούσκας Αρίνα.  

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο προηγήθηκε στο 13ο λεπτό με κεφαλιά του Σον και στο 28, ο Μπέιλ με υπέροχο γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0!  Ο Λούκας Μόουρα στο 34 έγραψε και αυτός τ΄όνομά του στον πίνακα των σκόρερ για το 3-0. 

Η Βακ Πέλετς μείωσε στο 55 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λίεντλ σε 3-1. Το τελικό 4-1 ήρθε στο 88 από τον Κάρλος Βινίσιους.  

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 4-3

Εκπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στη Βέρνη, ανάμεσα στην Γιουνγκ Μπόις και την Λεβερκούζεν με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-3!  

Η Γιουνγκ Μπόις πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, καθώς προηγήθηκε μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Φάσναχτ! Οι γηπεδούχοι, δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 19 έφτασαν στην επίτευξη ενός ακόμη τέρματος!  

Ο Σιμπατσέ στο 9 νίκησε τον Λομπο για το 2-0 πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό του γκολ. 

Η ομάδα του Σένε ήταν απόλυτα κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με τον Κονγκολέζο Μεσάκ. 

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο η Λεβερκούζεν μείωσε με τον Σικ, δείχνοντας πως δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα χωρίς μάχη. Ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι κάνοντας το 3-2! Ο 25χρονος έφτασε τα 3 γκολ στο Γιουρόπα Λιγκ! Η ομάδα του Μπος, ήταν αποφασισμένη να τα δώσει όλα! Στο 65 ο Ντιαμπί πέρασε στο ματς και τρία λεπτά αργότερα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για να κάνει το 3-3! 

Το τελικό 4-3 και η λύτρωση για τους γηπεδούχους, ήρθε στο 89 με τον Σιμπατσέ που σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς!  

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΡΟΜΑ 0-2

Η Ρόμα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπράγκα, επικρατώντας με 2-0.  

H ομάδα του Πάουλο Φονσέκα άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Τζέκο ενώ η Μπράγκα έμεινε με δέκα παίκτες στο 54 όταν ο Εσγκάιο αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή. Ο Μιχιταριάν σκόραρε στο 60 όμως μετά από έλεγχο του VAR το γκολ ακυρώθηκε ως off side.  

Η Ρόμα έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 87 με τον Μαγιοράλ για το τελικό 2-0.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.