ΠΑΟΚ: MVP Οκτωβρίου ο Σβαμπ

Η καταλυτική παρουσία του 30χρονου Αυστριακού μέσου στην πλειοψηφία των αναμετρήσεων του "Δικεφάλου" επιβραβεύτηκε από το σύνολο των φίλων της ομάδας

Μπορεί να μετράει λίγους μήνες στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά – σχεδόν – από την πρώτη στιγμή έχει καταστήσει την παρουσία του κάτι περισσότερο από … απαραίτητη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η … αδημονία της ΠΑΕ

Ο λόγος για τον Στέφαν Σβαμπ, αναντικατάστατο “γρανάζι” στη φετινή μηχανή του “Δικεφάλου”, που ήδη έχει καταγράψει εντυπωσιακές επιδόσεις στον τομέα της οργάνωσης και της δημιουργίας. Λογική συνέπεια η ανάδειξή του από τον κόσμο της ομάδας – μέσω της καθιερωμένης, διαδικτυακής ψηφοφορίας της ΠΑΕ – ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για το μήνα Οκτώβριο.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ στη σχετική ενημέρωση: “Ο Στέφαν Σβαμπήταν ο νικητής της ψηφοφορίας του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για το βραβείο BOX MVP Οκτωβρίου.

Ήρθε νωρίς, νωρίς κι αθόρυβα από τη Ραπίντ Βιέννης, ως αποτέλεσμα προγραμματισμού και σκάουτινγκ. Πριν καλά, καλά ο κόσμος καταλάβει ότι τελείωσε η περασμένη σεζόν και ξεκινά μια νέα. Ενδεχομένως γι΄ αυτό τα φώτα δεν στράφηκαν πολύ πάνω του. Μέχρι ν’ αρχίσουν οι αγώνες, βέβαια. Γιατί εκεί όλοι κατάλαβαν ότι θ’ αποτελέσει σημαντικό γρανάζι για τη δημιουργία του νέου ΠΑΟΚ.

Με το δικό του τρόπο βέβαια. Εξίσου αθόρυβα με τη μεταγραφή του, αλλά πολύ αποτελεσματικά. Οι ως τώρα εμφανίσεις του Στέφαν Σβαμπ στον ΠΑΟΚ είναι η επιτομή της αποδοτικότητας. Σε 13 συμμετοχές μετρά επτά ασίστ και δύο γκολ. Διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός για… περίοδο προσαρμογής.

Ο Αυστριακός είναι ένας σύγχρονος box to box μέσος. Βοηθάει πολύ στην ανασταλτική λειτουργία, ζητάει τη μπάλα για να δημιουργήσει παιχνίδι, ξέρει να παίζει κάθετα ή ν’ αλλάζει πλευρά, είναι καλός χειριστής της μπάλας, πατάει περιοχή, μοιράζει γκολ και δε διστάζει να τελειώνει και τις φάσεις.

Τι άλλο να ζητήσει ένας προπονητής; Αυτός είναι κι ο λόγος που ο Σβαμπ βρίσκεται μόνιμα στη βασική 11άδα και μετρά συνεχόμενα 90’. Στα παιχνίδια του Οκτωβρίου ήταν εξαιρετικός και το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App του το αναγνώρισαν και τον ανακήρυξαν BOX MVP του μήνα με το ηγεμονικό 78,69%.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που επέστρεψε δυναμικά στην ενεργό δράση και το βάθρο συμπλήρωσε ο Ίνγκι Ίνγκασον που έδωσε αμέτρητες μάχες σε άμυνα αλλά και επίθεση“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.