Ρ. Σμιντ: “Μέσα σε 10′ τελείωσαν όλα”

Ο 53χρονος Γερμανός τεχνικός της Αϊντχόφεν απέδωσε - εν μέρει - την απόδοση της ομάδας του στις πολλές απουσίες των προηγούμενων εβδομάδων και την κόπωση - σωματική μα κυρίως ψυχική - όσων επωμίστηκαν την κάλυψη των κενών που δημιουργήθηκαν

Αμήχανος και προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Ρόγκερ Σμιντ μετά τη “βαριά” ήττα της Αϊντχόφεν από τον ΠΑΟΚ στην ούμπα. 

Ο 53χρονος Γερμανός τεχνικός της ολλανδικής ομάδας ξεκίνησε τις δηλώσεις του ως εξής: “Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο είναι … κάπως έτσι. Δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι για να ελέγξουμε τις δεύτερες μπάλες και ν’ ανακόψουμε τις τρεις αντεπιθέσεις που έδωσαν τρία γκολ στον αντίπαλο σε διάστημα δέκα λεπτών, νομίζω“.

Και συνέχισε: “Η άμυνά μας απέναντι σε τέτοιες συνθήκες είναι φυσιολογικά κι η δύναμή μας. Στο τέλος, είναι θέμα ενέργειας και συγκέντρωσης. Πληρώσαμε το τίμημα για τις έντονες εβδομάδες που προηγήθηκαν. Δεν είχαμε πολλούς ποδσφαιριστές κι αυτοί που ήταν διαθέσιμοι συνήθως έβγαζαν 90λεπτα. Κατά συνέπεια, σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ορισμένες φορές χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Πιστεύω πως αυτός ήταν ένας – ακόμη – λόγος για την ήττα μας“.

Ακολούθως έκανε λόγο γι’ απώλεια ψυχραιμίας: “Στο πρώτο ημίχρονο, επίσης χάσαμε μπάλες αλλά ήμασταν σε θέση να ελέγξουμε τις αντεπιθέσεις. Σε ανύποπτες φάσεις κάναμε λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Περιττά λάθη … Ως συνέπεια δεχτήκαμε τα γκολ. Δεν αναγνωρίσαμε πως το τάιμινγκ άλλαζε και σε δέκα λεπτά όλα είχαν τελειώσει“.

Παρόλα αυτά εμφανίστηκε απόλυτα υποστηρικτικός προς τους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας: “Δεν είναι εύκολη στιγμή για τους ποδοσφαιριστές μου. Όταν παίζεις και στην Ευρώπη αγώνες, είναι μια πρόκληση για την κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν είναι κάτι που μπορείς να ανταποκριθείς έχοντας έντεκα ή δώδεκα ποδοσφαιριστές στην απαιτούμενη ετοιμότητα. Τότε πληρώνεις το τίμημα.

Πλέον προετοιμαζόμαστε για τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Βίλεμ. Μετά θα εκμεταλλευτούμε τη διακοπή για να ξεκουραστούμε. Ίσως μας λείψουν πάλι οι πλέον απαραίτητοι ποδοσφαιριστές κι αυτό δε θα είναι καλό για μας. Πρέπει να ετοιμάσουμε τους υπόλοιπους για να έρθουν στα κατάλληλα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Αυτοί που επέστρεψαν είναι μεν υγιείς αλλά όχι σε τοπ κατάσταση. Αυτό θα μας πάρει λίγες εβδομάδες. Κι αυτό είναι επίσης ένα πρόβλημα για μας αυτήν τη στιγμή“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.