Ζόρια-Μπράγκα 1-2: Είχαν την ουσία οι Πορτογάλοι (vid)

Πετυχαίνοντας δύο γκολ προτού φύγει το πρώτο 15λεπτο, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ απλοποίησε τη ζωή της περνώντας με νίκη από την Ουκρανία στην έτερη αναμέτρηση στον όμιλο της ΑΕΚ.

Την 5η διαδοχική νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε η Μπράγκα, η οποία χάρη στην ιδανική εκκίνησή της, πέρασε από την Ουκρανία επικρατώντας με 2-1 της Ζόρια, αν και οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και ήταν δημιουργικοί.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο γρήγορα γκολ με τον Παουλίνιο στο 4’ (είχε σκοράρει και απέναντι στην ΑΕΚ) και με τον Γαϊτάν στο 11’ (πέτυχε γκολ στο ντεμπούτο του με φανέλα βασικού) κι από εκεί και πέρα άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων.

Ο Ματέους είχε αρκετή δουλειά με τους Ουκρανούς –είχαν 10 κόρνερ και 19 επιθετικές προσπάθειες- να επιχειρούν να παραβιάσουν την εστία του, εντούτοις ο Πορτογάλος γκολκίπερ ήταν σε πολύ καλή βραδιά και κράτησε το μηδέν μέχρι τις καθυστερήσεις, εκεί όπου ο Ιβανίσενια μείωσε σε 1-2, δίχως πάντως να αλλάξει τη μοίρα του αγώνα, με την ομάδα του Καρβαλιάλ να έχει το 2/2 στους ομίλους του Europa League και να ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τη Λέστερ στην Αγγλία σε μία εβδομάδα. 

Ζόρια: Βάσιλ, Φαβόροφ (87′ Άμπου Χάνα), Βέρνιντουμπ, Τσβεκ, Κχομχενόσφκι, Ναζάρινα, Ιβανίσενια, Κοχέργκιν, Γιουρτσένκο (87′ Πέροβιτς), Καμπάεφ (81’ Σαγιαντμάνεφ), Λούνεφ (62’ Χλάντκι)

Προπονητής: Βίκτορ Σκρίπνικ

Μπράγκα: Ματέους, Μπρούνο Βιάνα, Κάρμο, Σίλβα, Εζγκάιο (90+1′ Τορμένα), Φρανσέρζιο, Κάστρο (79’ Μουσράτι), Μόουρα, Ρ. Όρτα (66’ Α. Όρτα), Παουλίνιο (79’ Στσετίνε), Γαϊτάν (66’ Μεδέιρος)

Προπονητής: Κάρλος Καρβαλιάλ

Βαθμολογία 7ου ομίλου

1.Λέστερ            6
2.Μπράγκα        6
3.ΑΕΚ                0
4.Ζόρια              0
 

Επόμενη αγωνιστική (5/11)

Λέστερ-Μπράγκα
Ζόρια-ΑΕΚ

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.