Ντερλέι για Λεωφόρο: “Έμοιαζε με φυλακή”!

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Πόρτο θυμήθηκε ο Ντερλέι. Ο παλαίμαχος πλέον Βραζιλιάνος φορ έφερε στο νου του τις αναμετρήσεις με τους Πράσινους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (σεζόν 2002/03) και παρομοίασε τη Λεωφόρο με... φυλακή! 

Τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Πόρτο θυμήθηκε ο Ντερλέι. Ο παλαίμαχος πλέον Βραζιλιάνος φορ έφερε στο νου του τις αναμετρήσεις με τους Πράσινους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (σεζόν 2002/03) και παρομοίασε τη Λεωφόρο με… φυλακή! 

“Φτάσαμε στο γήπεδο και αρχίσαμε να βλέπουμε συρματοπλέγματα. Έμοιαζε με φυλακή. Πολύ διαφορετικό από οποιοδήποτε γήπεδο ποδοσφαίρου. Ήταν ένα εχθρικό περιβάλλον εκ μέρους των Ελλήνων. Αλλά δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού. Στην πραγματικότητα, μας φέρονταν πολύ καλά εκεί. Και παίξαμε πολύ καλά, η ομάδα ήταν φανταστική. Παίξαμε πολύ καλά, λίγες ομάδες έπαιξαν έτσι στην Ευρώπη“, δήλωσε ο Ντερλέι στο κανάλι της Πόρτο για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, στα οποία είχε πρωταγωνιστήσει, σκοράροντας δύο τέρματα στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.