Μόνο οι παίκτες δουλεύουν στη Γουλβς! Σε εγρήγορση τους κραταει ο Νούνο.

Διαβάστε τι ανέφερε ο προπονητής της Γουλβς, ο οποίος συνεχίζει να προπονεί τους παίκτες του!

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο συνεχίζει τις προπονήσεις με τους παίκτες της Γουλβς, παρά το γεγονός πω οι περισσότερες ομάδες της Premier League έχουν δώσει άδεια στο ρόστερ τους. Ο Πορτογάλος επιθυμεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, την ώρα που ολόκληρος ο σύλλογος δουλεύει από απόσταση, για να αποφευχθεί η διάδωση του κορωνοϊού.

Για την πορεία της ομάδας: 

“Έχουμε αντιμετωπίσει από την αρχή της σεζόν όλες τις καταστάσεις, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε εάν κοιτάξουμε πίσω, είναι πως είμαστε ανταγωνιστικοί και καλοί. Εμείς πάντα προετοιμαζόμαστε για να παίξουμε καλά, αλλά γνωρίζοντας ότι στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, πρέπει να είστε έτοιμοι για αυτό.

Νομίζω ότι τα κάναμε καλά μέχρι τώρα. Πολλά από αυτά οφείλονται στον τρόπο με τον οποίο προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι, τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες αντιμετωπίζουν κάθε ματς.

Ήταν ένα σφιχτό πρόγραμμα για εμάς, αλλά ήταν και μια πρόκληση για εμάς από την αρχή της σεζόν και είμαστε εντάξει. Είχαμε πάντα τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί και αυτό είναι σημαντικό. Πάντα να είσαι σε θέση ετοιμότητας και με πνεύμα, να δίνεις το καλύτερο που μπορείς.

Έχουμε καλούς συνεργάτες, πολύ καλούς, αλλά όλα τα μπράβο πηγαίνουν στους παίκτες, επειδή αυτοί είναι αυτοί που τρέχουν πραγματικά και πρέπει να αγωνιστούν. Έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες από την αρχή της σεζόν και ο τρόπος με τον οποίο τα κατάφεραν σε όλες τις διοργανώσεις είναι αξιοσημείωτος”.

Για τους τραυματίες:

“Ο Μόργκαν Γκιμπς Γουάιτ ανεβαίνει αλλά δεν είναι έτοιμος. Έχει μια δύσκολη σεζόν με τραυματισμούς. Ας ελπίσουμε πως θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει και δεν θα είναι για αρκετό καιρό ακόμη εκτός.

Η προπόνηση που κάνουμε είναι δυνατή και θέλουμε να πλησιάζει τις συνθήκες ενός αγώνα. Αυτός είναι ο τρόπος που δουλεύουμε, κάνουμε προπόνηση και παίζουμε έναν αγώνα. Ο Αντάμα Τραορέ είναι καλά. Είναι μια κατάσταση που όφειλε να τη διαχειριστεί και το έκανε περίφημα”.

Για τον Κόνορ Κόαντι:

“Μπορεί να κάνει περισσότερα. Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Για εμάς είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο. Όλα όσα έχει πετύχει είναι δικό του 100%. Είναι ένας φανταστικός επαγγελματίας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.