Να συνεχίσει με νίκες θέλει ο Αρτέτα

H Άρσεναλ θέλει να επενδύσει στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Οι πιθανές επιλογές του Αρτέτα.

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον Ολυμπιακό για τη φάση των “32” του Europa League, λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ στο Emirates με 4-0. Μετά από ένα σερί τεσσάρων ισοπαλιών η νίκη φάνηκε ευεργετική για την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Ο Ισπανός τεχνικός όπως ανέφερε και στη συνέντευξη τύπου θα ψάξει το τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι “κανονιέρηδες” έχουν ανάγκη να βρουν αγωνιστικό ρυθμό, σύμφωνα με το πλάνο του νέου προπονητή και το ματς με τους “ερυθρόλευκους” είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία. 

Η Άρσεναλ ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς Οζίλ και Τορέιρα, ενώ προπονήθηκε το πρωί στο Λονδίνο. Ο Γερμανός μέσος θα γίνει σύντομα πατέρας και προτιμήθηκε να μείνει στο Λονδίνο για παν ενδεχόμενο, ενώ ο Ουρουγουανός ανέβασε πυρετό και δεν είχε τις δυνάμεις για να βοηθήσει. 

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα ο Αρτέτα αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές σε σχέση με το περασμένο ματς, δίνοντας την ευκαιρία στον Λακαζέτ να ξεκινήσει ως βασικός, καθώς προέρχεται από γκολ επί της Νιούκαστλ. Η απουσία του Οζίλ θα φέρει αλλαγές και στη μεσαία γραμμή, ενώ είναι πιθανό ο Ομπαμεγιάνγκ να περάσει ως αλλαγή, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. 

Η πιθανή ενδεκάδα της Άρσεναλ είναι η ακόλουθη σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Μαρτίνες θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Παπασταθόπουλος με τον Νταβίντ Λουίζ, δεξί μπακ ο Μπεγερίν και αριστερό ο Κολάσιντας. Αμυντικά χαφ οι Γουίλοκ και Τζάκα. Στην τριάδα της μεσαίας γραμμής δεξιά ο Πεπέ, στον άξονα ο Θεμπάγιος και αριστερά ο Μαρτινέλι, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Λακαζέτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.