1ος όμιλος: Σπουδαία νίκη και πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ (vid)

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στη Σεβίλλη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ Καραμπάγκ και Ντούντελαντζ τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους με ισοπαλία.

Ο ΑΠΟΕΛ  επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλης για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου ομίλου και τερμάτισε στην δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς πίσω από τους Ισπανούς. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Σάβιτς στο 61ο λεπτό ενώ για την Σεβίλλη ο Νταμπούρ ήταν άστοχος σε εκτέλεση πέναλτι στο 56.
ΑΠΟΕΛ:  Μπέλεκ, Μιχαΐλοβιτς, Άλεφ, Μερκής, Σάβιτς, Ιωάννου, Γιάκολις(79` Μακρής), Λούκας, Μάτιτς, Αλ Ταμάρι, Πάβλοβιτς(70` Ντε Βινσέντι)(91 Εφρέμ)
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Εσκουδέρο, Γκόμεζ, Τζενάρο, Πόζο, Ρόνι Λόπες, Γκούντελι, Τζόρνταν(46` Τόρες), Γκιλ(`68 Χοσέ Μένα), Τσιτσαρίτο(46` Νταμπούρ), Οκάμπος
 

Πήρε βαθμό με δέκα παίκτες η Καραμπάγκ! 
Η Καραμπάγκ υποδέχτηκε την Ντούντελαντζ για την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου σε ένα ματς άνευ βαθμολογικής σημασία καθώς αμφότερες είχαν αποκλειστεί από την πέμπτη αγωνιστική. Στο πρώτο ημίχρονο αμφότερες ομάδες δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν για να σκοράρουν. Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο η Καραμπάγκ έμεινε με δέκα παίκτες από το 46ο λεπτό, όταν αποβλήθηκε αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή ο Γκαράγιεφ. Η Ντούντελαντζ, άνοιξε το σκορ με τον Μπουγκρίν στο 63 και η Καραμπάγκ ισοφάρισε για το τελικό 1-1 με τον Γκέιγ. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Σεβίλλη 15 
ΑΠΟΕΛ 10
Ντούντελαντζ 5
Καραμπάγκ 4
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.