6ος όμιλος: Πρωτιά για την Άρσεναλ με βασικό Μαυροπάνο (video)

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τον 22χρονο στο 2-2 της Άρσεναλ με τη Στάνταρ Λιέγης-Πρόκριση για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης παρά την ήττα (2-3) από της Γκιμαράες

Η Άρσεναλ πήρε την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο. Ως δεύτερη πέρασε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης παρά την εντός έδρας ήττα (2-3) από την Γκιμαράες. Και παραλίγο αυτή η ήττα να στοίχιζε στη γερμανική ομάδα καθώς αν η Στάνταρ Λιέγης (που προηγήθηκε 2-0) νικούσε την Άρσεναλ θα ήταν αυτή που θα έπαιρνε την πρόκριση. Και θα άφηνε εκτός την Άιντραχτ.

Στάνταρ Λιέγης-Αρσεναλ 2-2

Όλα τα τα γκολ μπήκαν στο β’ μέρος. Η Στάνταρ Λιέγης προηγήθηκε με 2-0. Στο 47’ ο Μπαστιέν έκανε το 1-0 για τη Στάνταρ Λιέγης και το 2-0 έκανε ο Αμαλάχ στο 69΄. Η Άρσεναλ έκανε την αντεπίθεση της και μέσα σε ένα τρίλεπτο (78’-81’) ισοφάρισε. Στο 78’ ο Λακαζέτ μείωσε σε 2-1 και στο 81’ ο Σάκα έκανε το 2-2 σε ένα παιχνίδι που για την Άρσεναλ ο Φρέντρικ Λιούνγκμπεργκ επέλεξε για βασικό (μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο) τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Ο Μαυροπάνος έκανε ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τη φανέλα της Άρσεναλ.

Η Σταντάρ Λιέγης, η ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ για να περάσει ήθελε -χωρίς βοήθεια άλλων- να κερδίσει (το απίθανο) με 5-0 ή 6-1 και πάνω την Άρσεναλ.

Είτε με απλή νίκη επί της Άρσεναλ αν η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν κέρδιζε εντός έδρας τη Βιτόρια Γκιμαράες.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκιμαράες 2-3

Δεύτερη θέση για την Άιντραχτ παρά την ήττα από την Γκιμαράες. Η πορτογαλική ομάδα προηγήθηκε στο σκορ. Στο 8’: Ο Ροτσίνια με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 0-1.Η Άιντραχτ πήρε προβάδισμα με δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά. Στο 31′: Λάθος του Τραγικό λάθος του κίπερ της Σπόρτινγκ που χάνει τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και η Άιντραχτ ισοφαρίζει σε 1-1
Στο 38′: Ο Καμαντά από κοντά κάνει την ανατροπή διαμορφώνοντας το 2-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το φινάλε ήταν συγκλονιστικό καθώς ο Αλ Μουσράτι έκανε το 2-2 στο 85’ και στο 87’ ο Έντουαρντς έκανε το 2-3, δίνοντας τη νίκη στην Γκιμαράες. Η Άιντραχτ πέρασε χάρη στο 2-2 της Άρσεναλ στο άλλο παιχνίδι.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Αρσεναλ 11
2.Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 9
3.Στάνταρ Λιέγης 8
4.Γκιμαράες 5


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.