Νίκη πρωτιάς για την Μπράγκα, με δυσκολία «λύγισε» η Γουλφς τη Σλόβαν!


Στον 11ο  Όμιλο, η Μπράγκα επιβλήθηκε της Μπεσίκτας, που από το ημίχρονο έπαιζε με ποδοσφαιριστή λιγότερο, για ν’ ανεβει στην κορυφή, ενώ πολύ δύσκολα νίκησε η Γουλφς τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. 

Μπράγκα – Μπεσίκτας 3-1

Στο 14’ ο Παουλίνιο άνοιξε το σκορ με το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση αλλά ο Μπόιντ ισοφάρισε για τους Τούρκους στο 29’. Οι Πορτογάλοι ανέκτησαν το προβάδισμα οκτώ λεπτά μετά και πάλι με τον Παουλίνιο όμως την πλάστιγγα υπέρ τους έγειρε η αποβολή του Λενς στο 44’. Το τελικό 3-1 που έφερε την Μπράγκα στην κορυφή του ομίλου διαμόρφωσε ο Γουίλαν στο 81’ αφήνοντας την Μπεσίκτας στην τελευταία θέση με έναν βαθμό. 

Γουλβς – Σλόβαν Μπρ. 1-0

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπάιριτς στο 89’ από τον Χιμένεθ, όταν ο τελευταίος σε προσπάθεια γι’ ανάποδο «ψαλίδι» τον βρήκε με όλη του τη δύναμη στο κεφάλι επισκίασε τη νίκη των Άγγλων που τους έφερε σε ρόλο φαβορί – τουλάχιστον – για τη δεύτερη θέση και την πρόκριση. Ο αγώνας διεκόπη για δώδεκα λεπτά έως ότου δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον άτυχο Σλοβάκο που αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο. Στα υπόλοιπα του ματς, οι Βρετανοί έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Γκρέιφ, με τον 22χρονο τερματοφύλακα της Σλόβαν να πραγματοποιεί εκπληκτική εμφάνιση αποκρούοντας και πέναλτι στο 50’, προτού νικηθεί στο 89’ από τον Χιμένεθ. 

Η βαθμολογία

1. Μπράγκα 10β.

2. Γουλφς 9β.

3. Σλόβαν Μπρ. 4β.

4. Μπεσίκτας 1β.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.