Ράσφορντ, τρανός την οδηγεί

Την έσωσε στα προημιτελικά, της δείχνει τον δρόμο για τον τελικό. Με καταπληκτικό γκολ του Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε την τρίτη νίκη της επί Ισπανικού εδάφους, καθώς επικράτησε 1-0 της Θέλτα στο Βίγο και έβαλε... πλώρη για Στοκχόλμη.

Την έσωσε στα προημιτελικά, της δείχνει τον δρόμο για τον τελικό. Με καταπληκτικό γκολ του Ράσφορντ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πανηγύρισε την τρίτη νίκη της επί Ισπανικού εδάφους, καθώς επικράτησε 1-0 της Θέλτα στο Βίγο και έβαλε… πλώρη για Στοκχόλμη. 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Ισπανούς, που παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ.

Το ματς:

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκε το πρώτο ημίχρονο, αφού ήταν η ομάδα, η οποία τρεις φορές έφτασε μια ανάσα από το γκολ, όμως Ράσφορντ, Λίνγκαρντ και Μικιταριάν δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σέρχιο Αλβάρεθ. 

Η Θέλτα μπήκε με ενθουσιασμό στο ματς και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο, απειλώντας δύο φορές στο πρώτο 20λεπτο με τον Βας (11’, 18’), όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η ομάδα του Μουρίνιο, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απάντησε στις ευκαιρίες των γηπεδούχων με τρομερό σουτ του Ράσφορντ (20’), το οποίο εξουδετέρωσε ο Σέρχιο Αλβάρεθ.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή για τους «μπέμπηδες», αφού ακολούθησαν δύο τετ α τετ με πρωταγωνιστές τους Μικιταριάν (35’) και Λίνγκαρντ (39’), όμως κανείς τους δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Θέλτα. Έτσι, οι δύο ομάδες μετά από ένα 45λεπτο χωρίς ρυθμό, αλλά με τρεις κλασικές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο μέρος. 

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, αφού η Θέλτα μπήκε πιο δυνατά και για ένα τέταρτο άσκησε μεγάλη πίεση στη Γιουνάιτεντ. Απείλησε στο 52’ με κεφαλιά του Άσπας, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Σίστο με ωραίο σουτ από αριστερά άγγιξε το 1-0, όμως ο Ρομέρο του είπε «όχι». 

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 67’ με γκολ. Ο Ράσφορντ, ο οποίος είχε σκοράρει και στα προημιτελικά, χαρίζοντας στην παράταση την πρόκριση στην ομάδα του, νίκησε τον Σέρχιο Αλβάρεθ με τρομερή εκτέλεση φάουλ και έβαλε τη Γιουνάιτεντ σε θέση οδηγού. 

Η Θέλτα, όπως ήταν αναμενόμενο, προσπάθησε να αντιδράσει, όμως δεν κατάφερε να ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Ρομέρο, με εξαίρεση ένα σουτ του Άσπας στο 73’. Η ομάδα του Μουρίνιο ήλεγχε απόλυτα την κατάσταση, είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία της, ενώ θα μπορούσε να είχε φτάσει και σε δεύτερο γκολ με τον Πογκμπά (86’). 

Θέλτα (Ε. Μπερίσο): Σέρχιο Άλβαρεθ, Ούγκο Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάγλια, Χόνι Κάστρο, Ραντόγια, Βας (74′ Τζοζαμπέντ), Πάμπλο Ερνάντες, Άσπας, Σίστο, Γκουιντέτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζ. Μουρίνιο): Ρομέρο, Βαλένσια, Μπαϊγί, Μπλιντ, Νταρμιάν, Φελαϊνί, Άντερ Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Μχιταριάν (78′ Άσλεϊ Γιανγκ), Ράσφορντ (80′ Μαρσιάλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.