Μπεχ: «Θα τα πούμε στο γήπεδο»

Ο Τρόελς Μπεχ υπογράμμισε πως δε θέλει να δώσει συνέχεια στην κόντρα στης Μπρόντμπι με τον Μάρκους Μπεργκ, όμως αναρωτήθηκε πως κάνει μπάνιο ο Σουηδός επιθετικός με τους μαύρους συμπαίκτες του.

Ο Τρόελς Μπεχ υπογράμμισε πως δε θέλει να δώσει συνέχεια στην κόντρα στης Μπρόντμπι με τον Μάρκους Μπεργκ, όμως αναρωτήθηκε πως κάνει μπάνιο ο Σουηδός επιθετικός με τους μαύρους συμπαίκτες του. Οι Δανοί υποστηρίζουν πως ο Σουηδός επιθετικός επιτέθηκε φραστικά κατά τον μαύρων παικτών της ομάδας τους, με ρατσιστικά σχόλια, κάτι που διαψεύδει από την πλευρά του, ο παίκτης του Παναθηναϊκού. 

Ο Μπεχ τόνισε χαρακτηριστικά: «Η αρχική μου σκέψη ήταν να μην προσθέσω τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά να το λύσουμε στο γήπεδο. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Όταν επισημαίνουμε κάτι που έκαναν οι αντίπαλοι μας, πολύ απλά αναφερόμαστε σε κάτι που έχει μέσα σε εχθρική ατμόσφαιρα. Αυτό δεν θεωρούμε πως κλιμακώνει την κατάσταση, ούτε έχουμε τέτοια πρόθεση.

Προφανώς και στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας όταν παρατηρούμε πως συμβαίνει κάτι πέρα από τα όρια της ευπρέπειας. Δεν είναι κάτι που θα το πάρουμε χαλαρά. Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί την επόμενη φορά που ο Μπέργκ θα κάνει ντους με συμπαίκτες του που έχουν πιο σκούρο χρώμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.