Δύσκολη αποστολή στη Γαλικία

Ο Παναθηναϊκός αναζητά την πρώτη του νίκη επί ισπανικού εδάφους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αντιμετωπίζοντας την Θέλτα στο «Μπαλαΐδος» (22:00).

Ο Παναθηναϊκός αναζητά την πρώτη του νίκη επί ισπανικού εδάφους στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, αντιμετωπίζοντας την Θέλτα στο «Μπαλαΐδος» (22:00).

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, έχασε στην πρεμιέρα του έβδομου ομίλου εντός έδρας από τον Άγιαξ στην Λεωφόρο και δεν έχει πολλά περιθώρια για νέες απώλειες. Παράλληλα, θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την «άσφαιρη» εμφάνιση στην έδρα του Παναιτωλικού για την Σούπερ Λιγκ.

Οι «πράσινοι» όμως, ταξίδεψαν στην Γαλικία με πολλά προβλήματα, καθώς απουσιάζουν οι Χουλτ, Γουακάσο, Ιβανόφ, Μέστο, Λέτο και Μπουμάλ, μειώνοντας τις λύσεις που έχει στην διάθεσή του ο Ιταλός τεχνικός.

Ο Στραματσόνι ενδέχεται να επιμείνει σε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, έτσι μπορεί να ξεκινήσει ο Στιλ στο τέρμα, οι Μολέντο, Σαμπά και Κουτρουμπής στόπερ, οι Λουντ και Κουλιμπαλί στα πλάγια, οι Λεντέσμα και Ζέκα στο κέντρο και οι Ιμπάρμπο και Βιγιαφάνιες (ή Κουλιμπαλί) πίσω από τον Μπεργκ. Σε περίπτωση χρησιμοποίησης του 4-1-4-1 υπάρχει και η λύση του Χουχούμη ή του Μαρινάκη, που όμως στερούνται εμπειρίας στην Ευρώπη.

Οι Ισπανοί, στην πρώτη αγωνιστική είχαν πάρει ισοπαλία στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης και θέλουν νίκη στο πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό τους παιχνίδι από τον Μάρτιο του 2007. Η ομάδα του Εντουάρντο Μπερίτσο, που προέρχεται από σερί δύο νικών στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, μπορεί να παραταχθεί με 4-2-3-1 και τους Σέρχιο, Μάγιο, Καμπράλ, Φοντάς, Χόνι, Ερνάντες, Ντίας, Σενιέ, Ρόσι, Ναράνχα και Γκουιντέτι.

Ο Παναθηναϊκός (αλλά και όλες οι άλλες ελληνικές ομάδες πλην του Άρη) δεν έχει κερδίσει ποτέ στην Ισπανία (1 ισοπαλία και 11 ήττες σε 12 ταξίδια), ενώ συνολικά απέναντι σε Ισπανούς μετρά 3 νίκες, 7 ισοπαλίες και 15 ήττες σε 25 συναντήσεις.

Η Θέλτα είχε τεθεί αντιμέτωπη με τον Άρη στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ την σεζόν 1999-2000, παίρνοντας την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-2.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Λούκα Μπάντι με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μανγκανέλι και Τζαλατίνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.