Μένει στην Λίμπερετς ο Τρπισόφσκι

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ στην Τσεχία, η Λίμπερετς είπε «όχι» στην Σπάρτα Πράγας για τον προπονητή Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ στην Τσεχία, η Λίμπερετς είπε «όχι» στην Σπάρτα Πράγας για τον προπονητή Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Ο τεχνικός της εκ των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, αποτελούσε το πρώτο φαβορί για την αντικατάσταση του Ζνέντεκ Σκάσνι στον πάγκο της ομάδας της Πράγας, με την σχετική φημολογία να αναπτύσσεται πριν από το πρόσφατο ματς των Τσέχων με τον Δικέφαλο του Βορρά για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως αναφέρουν όμως τα δημοσιεύματα, σε συνάντηση που είχε χθες ο Τρπισόφσκι με τον ιδιοκτήτη της Λίμπερετς Λούντβικ Καρλ, του ξεκαθαρίστηκε ότι ο σύλλογος δεν πρόκειται να του επιτρέψει να μετακομίσει στην Πράγα μεσούσης της σεζόν. Άλλα ρεπορτάζ πάντως, αναφέρουν ότι η Λίμπερετς δεν τα βρήκε με την Σπάρτα στις διαπραγματεύσεις, καθώς ζητούσε αρκετά χρήματα για την αποδέσμευση του προπονητή.

Έτσι, πάντα σύμφωνα με τους Τσέχους, η Σπάρτα στρέφεται σε άλλες λύσεις, όπως αυτή του τεχνικού της Ζίλινα Άντιαν Γκούλα, ή του Βάτσλαβ Κόταλ, προπονητή της Εθνικής κάτω των 17 της Τσεχίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.