Ψάχνει ρεβάνς

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τερματίσει το σερί των εντός έδρας ευρωπαϊκών ισοπαλιών, παίρνοντας εκδίκηση από την Καραμπάγκ για την ήττα του στο Αζερμπαϊτζάν (22.05).

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τερματίσει το σερί των εντός έδρας ευρωπαϊκών ισοπαλιών, παίρνοντας εκδίκηση από την Καραμπάγκ για την ήττα του στο Αζερμπαϊτζάν (22.05).

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς είχε γνωρίσει την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι και θέλει να πάρει το τρίποντο στην Τούμπα για να αποκτήσει πλεονέκτημα πρόκρισης απέναντι στο συγκρότημα του Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, έχοντας τέσσερις σερί ισοπαλίες σε εντός έδρας ματς Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την δραματική νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι Δικεφάλων και θέλουν να εκμεταλλευτούν το καλό κλίμα.

Ο Ίβιτς, υπολογίζει και πάλι τον Τζαβέλλα, ο οποίος θα συνθέσει μαζί με τον Κρέσπο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Τερματοφύλακας θα είναι ο Γλύκος και στα άκρα της άμυνας οι Λέοβατς και Μάτος. Οι Τσίμιροτ και Κάνιας αναμένεται να αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, οι Μυστακίδης και Ροντρίγκες στα άκρα και ο Μπίσεσβαρ πίσω από τον Αθανασιάδη.

Οι Αζέροι ήρθαν στην Ελλάδα έτοιμοι να κάνουν νέες ζημιές, αλλά δεν έχουν νίκη σε επτά ευρωπαϊκά ταξίδια τους.

Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να παραταχθούν με 4-2-3-1 και τους Σέχιτς, Μεντβεντέγεφ, Γιουνουάτζε, Σαντίκοφ, Αγκάλι, Μίτσελ, Αλμέιδα, Ισμαΐλοφ, Κιντάνα, Αμιργκουλίεφ και Ρεϊνάλντο.

Διαιτητής του αγώνα ο Σκωτσέζος Τζον Μπίτον με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πότερ και Μέιδερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.