Άντεξε η Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη στο Ζοσέ Αλβαλάδε επί της Σπόρτινγκ και μαζί προβάδισμα πρόκρισης στους "16"!

Η Βιγιαρεάλ κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη στην Πορτογαλία, επικρατώντας 1-0 της Σπόρτινγκ και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους “16” του Γιουρόπα Λιγκ. 

Η Σπόρτινγκ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας με ποσοστό 63% στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η Βιγιαρεάλ ήταν εκείνη που έφτασε στο γκολ μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Αλφόνσο Πεντράθα, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά στη διοργάνωση! Οι Πορτογάλοι ήταν φλύαροι και μάλιστα είχαν το πρώτο τους σουτ στην εστία στο 41ο λεπτό με τον Καμπράλ, με τον Φερνάντεθ να μην αιφνιδιάζεται.

Ο 32χρονος πορτιέρε ήταν ο πρωταγωνιστής της Βιγιαρέαλ στο δεύτερο μέρος, έχοντας σπουδαίες επεμβάσεις με κορυφαία ίσως εκείνη στο σουτ του Ντοστ στο 69ο λεπτό. Η Σπόρτινγκ είχε δοκάρι με τον Ραφίνια στο 75’, όμως τα πράγματα δυσκόλεψαν μόλις δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Ακούνια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ύστερα από μαρκάρισμα στον Ράμπα.   
 
Σπόρτινγκ: Σαλίν, Κοατές, Πίντο, Φερνάντες, Ακούνια, Ραφίνια, Πέτροβιτς (Βέντελ 70’), Ντοστ, Γκασπάρ, Καμπράλ (Λουίζ Φελίπε 69’), Μιγκέλ Λουίς

Βιγιαρεάλ: Φερνάντεθ, Γκασπάρ, Άλβαρο, Μόρι, Ρουίθ, Φορνάλς (Ιμπόρα 80’), Μπάκα, Τριγκέρος (Κάσερες 62’), Πεντράθα, Φουέγο, Τσουκβέζε (Ράμπα 74’)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.