Η UEFA τιμώρησε ξανά τη Στεάουα!

Για τρίτη φορά την τρέχουσα σεζόν η ανώτατη Αρχή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τιμώρησε τη Στεάουα Βουκουρεστίου, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών της.

Για τρίτη φορά την τρέχουσα σεζόν η ανώτατη Αρχή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τιμώρησε τη Στεάουα Βουκουρεστίου, λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών της.

Τα δύο επόμενα ματς, στα Κύπελλα Ευρώπης, για τους Ρουμάνους θα γίνουν χωρίς κόσμο. Όπως όλα δείχνουν η Στεάουα, που πρωτοπορεί στο εγχώριο πρωτάθλημα με επτά βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη ομάδα, θα κατακτήσει τον τίτλο στη χώρα και θα κληθεί να παίξει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ.

Η UEFA τιμώρησε το ρουμάνικο κλαμπ για ένα ρατσιστικό πανό που αναρτήθηκε στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου στην «Αρένα Νασιονάλα» τον προηγούμενο Δεκέμβρη. Το πρόστιμο ορίστηκε στις είκοσι χιλιάδες ευρώ και η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών στις δύο αγωνιστικές σε Τσάμπιονς ή Γιουρόπα Λιγκ.

Η Στεάουα κλήθηκε να πληρώσει 64.500 ευρώ για τον ίδιο λόγο στο ματς πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λουντογκόρετς Ράζγκραντ, ενώ την ίδια απρεπή συμπεριφορά επέδειξαν οπαδοί της και στον προκριματικό γύρο με τη νορβηγική Στρόσμσγκοντσετ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.