Κοντά σε Εζίντιο η Ντνίπρο

Ο Βραζιλιάνος Εζίντιο φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ για τη διαδοχή του Ιβάν Στρίνιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Βραζιλιάνος Εζίντιο φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ για τη διαδοχή του Ιβάν Στρίνιτς στο αριστερό άκρο της άμυνας.
 
Ο Κροάτης έχει ήδη υπογράψει στη Νάπολι και σύμφωνα με ουκρανικά αλλά και βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του παίκτη της Κρουζέιρο.
 
Ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας Ζίλβαν ντε Πίνιο Ταβάρες, ενημέρωσε τα τοπικά ΜΜΕ πως διαπραγματεύεται με ουκρανικό σύλλογο την πώληση του παίκτη και αργότερα έγινε γνωστό πως αυτός είναι η Ντνίπρο, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Ουκρανία.
 
Η απόκτηση του Εζίντιο αναμένεται να στοιχίσει στη Ντνίπρο λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ, ενώ η Κρουζέιρο θα λάβει μόνο μέρος των χρημάτων, καθώς ένα σημαντικό ποσοστό θα πάει στον επιχειρηματία Εδουάρδο Ουράμ, ο οποίος κατέχει μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη.
 
Ο Εζίντιο ντε Αράουζο Περέιρα Ζούνιορ, γεννήθηκε στις 16/6/1986 στο Ρίο και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Φλαμένγκο, πριν περάσει από Ζουβεντούδε, Παρανά, Φιγκειρένσε, Σεαρά, Βιτόρια και Γκοιάς. Στην Κρουζέιρο αγωνίζεται από το 2013-2014, με 106 και 4 γκολ. Πέρσι αναδείχτηκε από την ομοσπονδία της Βραζιλίας ως ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.