Aπολαμβάνουν τις διακοπές τους οι παίκτες της Ντνίπρο (pics)

Μακριά από το κρύο του Ντνιπροπετρόφσκ, οι παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ Ντνίπρο, εκμεταλλεύονται τη χειμερινή διακοπή για να χαλαρώσουν.

Μακριά από το κρύο του Ντνιπροπετρόφσκ, οι παίκτες της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ Ντνίπρο, εκμεταλλεύονται τη χειμερινή διακοπή για να χαλαρώσουν.


Όπως πληροφορούν τα ουκρανικά ΜΜΕ, από την πρώτη κιόλας μέρα των διακοπών τα αστέρια της ομάδας του Μίρον Μάρκεβιτς έσπευσαν να πετάξουν προς πιο…εύκρατα κλίματα. Μπάνιο στη θάλασσα, ψάρεμα και ξεκούραση είναι στην ημερήσια διάταξη.


Χαρακτηριστικά, οι Σεργκέι Κραβτσένκο, Ρόμαν Ζόζουλια και Βιτάλι Μάντζιουκ με τις συντρόφους τους τη βγάζουν…ζάχαρη στις Σεϋχέλλες και το πολυτελές θέρετρο Four Seasons Resort, όπου η φθηνότερη βίλα κοστίζει 2.300 δολάρια ημερησίως!


Ο Ντένις Μπόικο από την πλευρά του, ασχολείται με το ψαροντούφεκο στο πριβέ νησί Βέλα στις Μαλδίβες, όπου μία διανυκτέρευση κοστίζει 2.500 δολάρια.


Ο επιθετικός Ματέους επέστρεψε στη Βραζιλία μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του, όπου συνάντησε και τον Λέο Μάτος μαζί με τη σύζυγό του.


Ο Τσέχος μπακ Οντρέι Μάζουχ προτίμησε την Ευρώπη για τις διακοπές τους, ενώ σε θερμότερα κλίματα …μετακόμισαν οι Κονοπλιάνκα, Σακχόφ, Λούτσκεβιτς, Μπλιζνιτσένκο και Φεντέτσκι.


Δείτε τις…καρτ-ποστάλ από τις διακοπές των παικτών της ουκρανικής ομάδας:




























Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.