Γουέστ Χαμ-Μπ. Λεβερκούζεν 1-1: Έσωσε το αήττητο και «βλέπει» Ρόμα (hls)

Η Λεβερκούζεν διατήρησε το αήττητο σερί της τη φετινή χρονιά και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League.

Με γκολ του Φρίμπονγκ στο 89′, η Μπάγερ Λεβερκούζεν διατήρησε το αήττητο σερί της τη φετινή σεζόν, ύστερα από το 1-1 στο «London Stadium» απέναντι στη Γουέστ Χαμ και, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Europa League.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, «κυνηγώντας» την ανατροπή. Την πρώτη σημαντική ευκαιρία πάντως την είχαν οι φιλοξενούμενοι με το σουτ του Τέλα στο 11′, το οποίο σταμάτησε ο Φαμπιάνσκι. Ο Αντόνιο στο 13′ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, που πρόλαβε τον Κοβάρ και σκόραρε με το κεφάλι σε κενή εστία.

Κανένα ρίσκο από τις δύο ομάδες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ιδιαίτερα δραστήριος ο Μπόουεν που επέστρεψε από τραυματισμό, απειλώντας ανά διαστήματα, όπως στο 25′ και το 60′.

Κομβική η αλλαγή του Φρίμπονγκ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Άλλαξε το ρυθμό της ομάδας του, δημιούργησε ευκαιρίες και εν τέλει σκόραρε στο 89′ για να σώσει το αήττητο και να δώσει «ραντεβού» στους «4» της διοργάνωσης, όπου οι «ασπιρίνες» θα αντιμετωπίσουν τη Ρόμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ (Μόιζ): Φαμπιάνσκι, Τσουφάλ (Τζόνσον 84′), Ζουμά, Αγκέρντ (Ογκμπόνα 45+2′), Κρέσγουελ, Άλβαρεζ (Κορνέ 84′), Σούτσεκ, Μπόουεν, Γουόρντ-Πράουζ, Κούντους, Αντόνιο

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Αλόνσο): Κοβάρ, Κοσουνού, Τα, Ινκαπιέ, Στάνισιτς, Παλάσιος, Τζάκα, Γκριμάλντο (Αντλί 68′), Τέλα (Φρίμπονγκ 46′), Βιρτζ (Άντριχ 87′), Σικ (Μπόνιφεϊς 46′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.