Αταλάντα: Το σημαντικότερο ματς της ιστορίας της

Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι χαρακτήρισε τη ρεβάνς της Αταλάντα με τη Λίβερπουλ, ως το σημαντικότερο ματς στην ιστορία της ιταλικής ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως θέλει από τους παίκτες του να αγωνιστούν χωρίς να υπολογίζουν το υπέρ τους 3-0 από την πρώτη αναμέτρηση και να παλέψουν για τη νίκη. Παράλληλα, ο Γκασπερίνι τόνισε πως η Λίβερπουλ θα είναι καλύτερη στη ρεβάνς και οι παίκτες του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Γκασπερίνι δήλωσε αρχικά: «Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε έναν αγώνα αυτής της αξίας μπροστά στους οπαδούς μας. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία μας, αν όχι το πιο σημαντικό, αλλά αυτά είναι πράγματα που λέγονται την παραμονή του αγώνα, τότε έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε εμείς οι ίδιοι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ξεκινάμε από το 0-0, θα πρέπει να μη σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Περιμένω την καλύτερη δυνατή Λίβερπουλ, με μια ομάδα που θα έρθει εδώ για να παίξει όλες τις πιθανότητες που έχει, θα πρέπει να παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.