Μίλαν – Σλάβια Πρ. 4-2: «Κλειδώνει» την πρόκριση στην Τσεχία! (highlights)

Η Μίλαν εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ντιούφ, νίκησε με 4-2 τη μαχητική Σλάβια Πράγας και στη Τσεχία θα «καθαρίσει» την «υπόθεση» πρόκριση στην καλύτερες οκτώ ομάδες του Europa League.

Η Μίλαν υποδέχθηκε στο «Σαν Σίρο» τη Σλάβια Πράγας για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» του Europa League. Με τον χειρότερο τρόπο εξελίχθηκε το πρώτο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 26ο λέπτό έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ντιούφ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 34′ η Μίλαν άνοιξε το σκορ με κεφαλιά «ψαράκι» του Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος έκανε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα η Σλάβια απάντησε στο γκολ του Γάλλου διεθνή με τον Ντούντερα (1-1). Όμως οι «ροσονέρι» στο 44ο λεπτό πήραν εκ νέου προβάδισμα με εκπληκτικό γκολ του Ρέιντερς (2-1). Το σκορ ημιχρόνου διαμόρφωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΛόφτουςΤσικ με «καρφωτή» κεφαλιά (3-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τρπισόφσκι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σραντς στο 61′ και ύστερα από τέσσερα λεπτά στην αναμέτρηση ο 30χρονος Σλοβένος μειώσε με δυνατό σουτ σε 3-2 για τη Σλάβια Πράγας. Το τέρμα του Σραντς ελέγχθηκε και από το VAR, αλλά δεν υπήρχε παράβαση.

Στο 85ο λεπτό ο Πούλισικ «καθάρισε» το ματς, ο 25χρονος έγραψε το όνομα του στον πίνακα του σκόρ μετά την ωραία ατομική ενέργεια του Λεάο για το 4-2. Η Σλάβια Πράγας την Πέμπτη (14/03, 19:45) φιλοξενεί τη Μίλαν για τη ρεβάνς του αγώνα.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι, 4-2-3-1): Μενιάν, Φλορέντσι (46′ Καλάμπρια), Κιάερ, Γκάμπια (46′ Τόμορι), Τέο Ερνάντεθ, Αντλί, Ράιντερς (80′ Μπενασέρ), Πούλισικ, Λόφτους – Τσικ (66′ Γιόβιτς), Λεάο, Ζιρού (80′ Οκάροφ).

Σλάβια Πράγας (Γίντριχ Τρπισόφσκι, 4-2-3-1): Βίσεκ, Χόλες, Ζίμα, Ντιούφ, Μάσοπουστ (87′ Τόμιτς), Ντόρλει, Ντουντέρα, Προβόντ (83′ Γουρέτσκα), Ζμιρζλί (83′ Μπόριλ), Κριτίλ (61′ Σραντς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.