Καραμπάγκ-Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-2: Τη γλίτωσε στις καθυστερήσεις (highlights)

Ο Σικ γλίτωσε τη Λεβερκούζεν από την πρώτη της ήττα στη σεζόν στις καθυστερήσεις του αγώνα κόντρα στην Κάραμπαγκ .

Με τον Πάτρικ Σικ στις καθυστερήσεις, η Μπάγερ Λεβερκούζεν γλίτωσε την πρώτη της ήττα στη σεζόν, στο κατάμεστο «Τοφίκ Μπαχράμοφ» για τον πρώτο αγώνα της φάση των «16» του UEFA Europa League.

Το ματς

Οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση στους Γερμανούς, με τον Ζουνίνιο να απειλεί τον Κοβάρ στο 25′, σημειώνοντας την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία του ματς. Στη συνέχεια της φάσης ο Μάρκο Γιάνκοβιτς έπιασε ένα «κεραυνό» από μακριά που κατέληξε στο δοκάρι.

Το γκολ εν τέλει ήρθε στο 26′, μετά από κλέψιμο του Ζουνίνιο, έδωσε στον Μπενζιά που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Οι Αζέροι συνέχισαν να πιέζουν και βρήκαν νέα ευκαιρία με την κεφαλιά του Αντράντε που κατέληξε εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 45+2΄ ο Ζουνίνιο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με «μαγική» ενέργεια, εκμεταλλευόμενος την ωραία πάσα του Αντράντε, ολοκληρώνοντας ένα ονειρικό ημίχρονο για την Καραμπάγκ.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η ομάδα του Αλόνσο πίεσε για το γκολ χωρίς άμεσο αποτέλεσμα. Στο 58΄ ο Φλόριαν Βιρτζ πέρασε αλλαγή αντί του Χλόζεκ. Δώδεκα λεπτά αργότερα, μετά το τραγικό λάθος του Ζουμπίρ, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πήρε τη μπάλα και «έσκαψε» τον Λουνιόφ για το 2-1. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Λεβερκούζεν γλίτωσε την ήττα με τον Σικ που λύτρωσε τις «ασπιρίνες» με κοντινή κεφαλιά.

Η Καραμπάγκ δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη κι έτσι η πρόκριση θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα στη Γερμανία και τη BayArena.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Καραμπάγκ (Γκουρμπάνοφ): Λουνιόφ, Βέσοβιτς, Μουσταφαζάντα, Γκουσεΐνοφ, Μπαϊράμοφ, Π.Αντράντε, Γιάνκοβιτς, Λ.Αντράντε, Μπενζιά, Ζουμπίρ, Ζουνίνιο

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Αλόνσο): Κοβάρ, Κοσουνού, Τα, Ταπσόμπα, Τέλα, Αντριχ, Παλάσιος, Γκριμάλντο, Αντλί, Χλόζεκ, Ιγκλέσιας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.